НАЧАЛО Алткойни

Ето защо Binance продава всички токени на крипто борсата FTX

ноември 7, 2022 10:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо Binance продава всички токени на крипто борсата FTX

Главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао, наскоро обяви, че компанията е решила да продаде всички свои FTX (FTT) токени поради "неотдавнашни разкрития".

Съобщението потвърждава слуховете, които започнаха да се разпространяват вчера.

Джао каза, че продажбата ще отнеме няколко месеца поради ограничената ликвидност като твърди, че Binance ще се опита да сведе до минимум въздействието върху пазара.

Шефът на Binance подчерта, че това не е ход срещу основния му конкурент. Борсата получи Binance USD (BUSD) и FTT на стойност $2.1 милиарда, след като продаде дела си в FTX миналата година.

Съобщението идва няколко дни след слуховете за финансовите проблеми на Alameda Research. Търговската фирма, която има много тесни връзки с FTX, има огромна експозиция към токена FTT, според неотдавнашен доклад.

Главният изпълнителен директор на Alameda Research Каролин Елисън твърди, че FTX има допълнителни активи на стойност $10 милиарда, които не са изброени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои икономически катаклизъм, твърдят от Elliott Management


Освен това тя твърди, че Alameda Research е изплатила заемите си от юли насам. В последващ туит Елисън каза, че Alameda “с удоволствие ще купи” токените FTT на Binance на цена от $22, ако борсата иска да сведе до минимум въздействието върху пазара.

Цената на FTT се срина с повече от 11% след съобщението на Джао, но след това успя да възстанови загубите си за по-малко от час.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.