НАЧАЛО Алткойни

Ето защо Binance продава всички токени на крипто борсата FTX

07.11.2022 10:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо Binance продава всички токени на крипто борсата FTX

Главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао, наскоро обяви, че компанията е решила да продаде всички свои FTX (FTT) токени поради "неотдавнашни разкрития".

Съобщението потвърждава слуховете, които започнаха да се разпространяват вчера.

Джао каза, че продажбата ще отнеме няколко месеца поради ограничената ликвидност като твърди, че Binance ще се опита да сведе до минимум въздействието върху пазара.

Шефът на Binance подчерта, че това не е ход срещу основния му конкурент. Борсата получи Binance USD (BUSD) и FTT на стойност $2.1 милиарда, след като продаде дела си в FTX миналата година.

Съобщението идва няколко дни след слуховете за финансовите проблеми на Alameda Research. Търговската фирма, която има много тесни връзки с FTX, има огромна експозиция към токена FTT, според неотдавнашен доклад.

Главният изпълнителен директор на Alameda Research Каролин Елисън твърди, че FTX има допълнителни активи на стойност $10 милиарда, които не са изброени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои икономически катаклизъм, твърдят от Elliott Management


Освен това тя твърди, че Alameda Research е изплатила заемите си от юли насам. В последващ туит Елисън каза, че Alameda “с удоволствие ще купи” токените FTT на Binance на цена от $22, ако борсата иска да сведе до минимум въздействието върху пазара.

Цената на FTT се срина с повече от 11% след съобщението на Джао, но след това успя да възстанови загубите си за по-малко от час.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Тази криптовалута скочи с над 40% след съобщение за нова актуализация

Алткойн, свързан с ориентиран към сигурността крипто портфейл, значително надмина по-широкия пазар на дигитални активи, като тази седмица се повиши с над 40%.

19.05.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.