НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB)

25.03.2024 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB)

На фона на последните колебания на пазара на криптовалути, един от отличниците е меме монетата Shiba Inu (SHIB), която постоянно показва устойчивост, като поддържа предимно положителни тенденции в краткосрочен план.

Движенията на SHIB отразяват в голяма степен тези на по-широкия крипто пазар, като инвеститорите следят отблизо нейната траектория и оценяват потенциала ѝ за по-нататъшни печалби, особено като се имат предвид текущите инициативи на общността, насочени към повишаване на нейната полезност.

Общността на Shiba Inu активно насърчава мерки като изгаряне на токени, за да засили конкурентоспособността на SHIB спрямо по-утвърдените криптовалути, отразявайки съгласувани усилия за укрепване на позицията ѝ на пазара.

За да придобием представа за бъдещото представяне на SHIB, нека разгледаме информацията от платформата за изкуствен интелект на Claude 3 Opus на Anthropic, алтернатива на ChatGPT, относно потенциалните ценови сценарии за SHIB до края на 2024 г.

3 възможни сценария

Според анализа има три възможни изхода за ценовата траектория на SHIB. В най-консервативния сценарий се предвижда SHIB да запази сегашната си динамика, като се търгува в диапазона от $0.000050 до 40.000080, отчитайки потенциалните пазарни корекции и стабилизация, характерни за криптосферата.

При по-оптимистичен сценарий, задвижван от бичи пазарни нагласи или значими събития, SHIB може да нарасне до максимален потенциал от $0.000120, в зависимост от устойчив растеж и положителни катализатори, насърчаващи доверието на инвеститорите.

Обратно, мечият сценарий признава възможността за пазарни спадове или регулаторни предизвикателства, което потенциално може да доведе до отдръпване на цената на SHIB до минимум от $0.000020.

Междувременно SHIB стана свидетел на повишена мрежова активност, особено по отношение на изгарянето на излишните токени, като последните данни сочат значителен скок в темпа на изгаряне.

“Lucie”, ръководител на маркетинга на SHIB, изрази увереност в потенциала на монетата да се противопостави на пазарните очаквания, като предвиди потенциално рали до нови исторически върхове, особено около предстоящото халвинг събитие на Биткойн.

Разработки в мрежата на Shiba Inu

Освен това Lucie намекна за предстоящи разработки, свързани с решението за мащабиране от втори слой Shinarium, както и за други меме монети като Bone (BONE) и Damn (DAMN), които оперират в рамките на екосистемата на SHIB.

Damn, неотдавнашно допълнение към Woofswap DEX, оперира на базата на решението Shibarium и включва механизъм за изгаряне на токени Bone, което допринася за дефлационния му характер с течение на времето.

Що се отнася до последните ценови движения, SHIB демонстрира скромни печалби в краткосрочен план, търгувайки се за $0.0000277 към момента на писане на статията, с положителна траектория през последните седем дни, отразяваща нарастващия интерес и доверие на инвеститорите към монетата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.