НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Лайткойн – $100 следваща цел?

24.03.2024 16:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Лайткойн – $100 следваща цел?

Лайткойн (LTC) преживя труден период, като през последните няколко месеца отбеляза значителен спад в пазарната си капитализация.

Въпреки това има признаци, показващи потенциална промяна към бичи траектория.

Подготвен ли е Litecoin за бичо рали?

По данни на CoinMarketCap цената на Лайткойн отразява ръст от малко над 2% в рамките на последните 24 часа, търгувайки се на цена от $89.5, притежавайки пазарна капитализация равна на $6.58 милиарда, нареждайки се на 20-то място по големина сред криптовалутите.

Въпреки преобладаващата меча тенденция, неотдавнашните анализи извадиха наяве едно значително развитие. Докладите сочат, че Лайткойн е успял да пробие над ключово ниво на съпротива и е преминал през успешна фаза на “ретест“.

По същество това показва, че след фазата на ретестване токенът може да инициира бичо рали. Ако този сценарий се осъществи, Лайткойн потенциално може да претърпи значителен ценови скок през следващите седмици.

Като се има предвид възможността за бичо рали, анализ на данните на Glassnode разкри спад в съотношението на мрежовата стойност към транзакциите (NVT) на Лайткойн.

Намаляването на този показател обикновено означава подценяване на актива, което предполага вероятност от поскъпване на LTC в близко бъдеще.

За да получим допълнителна яснота относно състоянието на Лайткойн, беше потърсена помощт от данните на Santiment. Анализът показа забележителен скок в социалния обем на Лайткойн на 21 март, което е сигнал за нарастване на популярността му.

Въпреки че претеглените настроения на актива отбелязаха скок през този период, последвалите данни показаха спад, което свидетелства за нарастване на мечите настроения около токена.

Освен това при преглед дневната графика на LTC, се вижда, че техническите индикатори подължават да демонстрират меча позиция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.