НАЧАЛО Други

Администрацията на Байдън се опитва “да убие” криптовалутите според основателя на Cardano

10.05.2024 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Администрацията на Байдън се опитва “да убие” криптовалутите според основателя на Cardano

Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano (ADA), наскоро разкритикува начина, по който администрацията на Джо Байдън се справя с пазара на криптовалути, предполагайки, че тя активно се опитва да задуши растежа на индустрията.

Хоскинсън изрази загриженост относно затягащата се регулаторна среда в Съединените щати и нейното отрицателно въздействие върху крипто сектора.

Той подчерта значителната роля на крипто за стимулиране на икономическия растеж, цитирайки примери като развитието на Етериум, водещо до създаването на над 1,290 бизнеса в Швейцария с обща пазарна капитализация от $380 милиарда.

Хоскинсън се оплака, че въпреки потенциала крипто иновациите да създадат работни места и икономически възможности в САЩ, ограничителните политики на администрацията на Байдън възпрепятстват неговия напредък.

Хоскинсън предупреди, че продължаващата подкрепа за администрацията на Байдън може да доведе до катастрофа за крипто сектора, като го обвини в прилагане на тактики като ограничения на банкови сметки, регулаторна неяснота и принудителни действия за потискане на крипто дейностите.

Освен това Хоскинсън твърди, че действията на администрацията на Байдън подкопават законодателния процес, като възпрепятстват усилията за отмяна на ограничителните разпоредби.

Той твърди, че гласуването за Байдън е равносилно на гласуване срещу криптовалутите и потенциала за растеж на американската крипто индустрия. Хоскинсън също критикува администрацията, че позволява на други страни, особено в Близкия изток и Китай, да се възползват от крипто възможности, които биха могли да бъдат насърчени на вътрешния пазар.

Накрая той потвърди подкрепата си за Робърт Ф. Кенеди младши, кандидат за президент, известен със своята про-крипто позиция, в опозиция на политиките на администрацията на Байдън.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Изкуственият интелект се оказа по-добър във финансовите прогнози от хората

Ново проучване установи, че GPT-4 на OpenAI превъзхожда човешките възможности за анализ на финансови отчети и изготвяне на прогнози.

30.05.2024 9:30 2 мин. четене

Robinhood обяви обратното изкупуване на акции за $1 милиард

Във вторник Robinhood Markets обяви първия си план да изкупи обратно свои акции на стойност $1 милиард. Този ход е част от стратегията на компанията да премине от стартиращата си фаза към по-зрял етап.

30.05.2024 8:30 1 мин. четене

Готов ли е света за масовото приемане на крипто?

Ако глобалното приемане на криптовалутите се утрои тази година и достигне 15%, резултатът вероятно ще бъде хаотичен.

30.05.2024 8:00 2 мин. четене

БРИКС: Отношенията на Венецуела със съюза са “изключителни”

Президентът на Венецуела Николас Мадуро определи отношенията на страната си с членките на БРИКС и БРИКС+ като “изключителни”.

30.05.2024 7:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.