НАЧАЛО Алткойни

Binance започва да премахва ликвидни пулове през 2024 година – ето кои

31.12.2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance започва да премахва ликвидни пулове през 2024 година – ето кои

В съобщение от Binance Liquid Swap се посочва премахването на определени пулове за ликвидност от тяхната платформа, считано от 5 януари 2024 г.

Инициативата има за цел да подобри изживяването на потребителите при търговия чрез редовен преглед и оптимизиране на изброените пулове за ликвидност, за да се сведе до минимум слипиджът и да се предложат по-конкурентни цени на сделките.

Целевото премахване включва пулове за ликвидност, свързани с Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) и XRP. Следните пулове за ликвидност са планирани за изваждане от списъка на 5 януари 2024 г. в 06:00 ч. българско време:

  • ADA/BTC
  • BNB/USDT
  • BTC/USDT
  • DOGE/BTC
  • DOGE/USDT
  • ETH/USDT
  • LINK/BTC
  • SHIB/USDT
  • USDT/DAI
  • XRP/USDT

Потребителите с позиции в тези пулове ще получат депозираните си активи в спот портфейлите си автоматично в 06:00 ч. българско време на 5 януари 2024 г. От Binance увериха, че това изваждане от списъка няма да повлияе на търговията със съответните двойки в Binance Spot.

Освен това потребителите имат възможност да изтеглят активите си от тези пулове преди 5 януари 2024 г., в 06:00 ч. българско време. Ако не го направят, това ще доведе до автоматично обратно изкупуване въз основа на преобладаващите съотношения на състава към спот портфейлите на потребителите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance добавя нови двойки за търговия – какво трябва да знаем

Binance наскоро разкри стратегическа инициатива, насочена към обогатяване на търговското изживяване за своите потребители по целия свят.

17.05.2024 4:00 1 мин. четене

Shiba Inu кит разпродава токени за близо $75 милиона

В скорошно развитие, на фона на скок в ценовия импулс на Shiba Inu, голям крипто инвеститор продаде близо 3 трилиона монети на Robinhood, предизвиквайки дискусии в крипто общността.

17.05.2024 1:00 1 мин. четене

Етериум китовете не продават – какво означава това за цената

Неотдавнашните настроения на пазара на криптовалути взеха възходящ обрат, особено наблюдаван при Етериум (ETH). На фона на този подем цената на ETH скочи, допълнена от сигнал за покупка, което предполага потенциал за по-нататъшно движение нагоре.

16.05.2024 21:00 2 мин. четене

XRP китовете са натрупали $55 милиона за 2 седмици – какво означава това

XRP китовете се възползваха от възможността да натрупат още токени на фона на предимно бичите настроения на крипто пазара.

16.05.2024 15:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.