НАЧАЛО Алткойни

Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

26.03.2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои крипто проекти се разработват най-активно в момента?

Santiment, компания, занимаваща се с крипто анализи, определи Polkadot (DOT), Kusama (KSM) и Cardano (ADA) като водещите криптовалути по отношение на забележителната активност на разработчици в GitHub.

През последните 30 дни Polkadot (DOT) и Kusama (KSM) имат най-голям брой ангажименти (“commits”) в Github – 591.47, изпреварвайки всички останали криптовалути. Междувременно, Cardano (ADA) има 531.8, а Internet Computer (ICP) е на четвърто място с 399.7 ангажимента.

Струва си да се отбележи, че методологията за събиране на данни на Santiment разглежда само “истинските” ангажименти в Github, а не рутинните актуализации. Високата активност предполага, че разработчиците имат доверие в протокола и е вероятно да добавят нови функции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен


DOT, заемащ 13-то място по пазарна капитализация, към момента на писане на статията се търгува на цена от около $6, което представлява спад от почти 6% през последните седем дни. KSM, класиран на 123-то място по пазарна капитализация, се търгува на цена от $33.27, което представлява спад от 8%.

Също така ADA, класиран на седмо място, се търгува на цена около $0.3601, което представлява ръст от 4.68% през последната седмица, а ICP се търгува на цена от $4.94 след спад от 8.3%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки потенциала си за практическо приложение в реалния свят.

05.05.2024 0:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Инвестиционният гигант Pantera Capital обяви подкрепата си за TON

Pantera Capital, известна компания за рисков капитал, фокусирана върху крипто инвестициите, наскоро вложи неразкрита сума в Telegram Open Network (TON).

04.05.2024 23:30 1 мин. четене

EigenLayer променя плановете си за своя airdrop след недоволството на крипто общността

EigenLayer, водещ протокол за рестейкинг на Етериум, обяви значително разширяване на първоначалното си разпространение на EIGEN токени в отговор на критиките на общността.

04.05.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.