Home

Най-добрите 5 криптовалути за 2023 – очаква се възход

18.01.2023 18:40 5мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите 5 криптовалути за 2023 – очаква се възход

Кои са най-добрите 5 криптовалути за инвестиция през 2023, чиято цена се очаква да скочи рязко? В тази статия ще разберем повече.

През последните няколко години популярността на криптовалутите нарасна, което доведе до увеличаване на броя на хората, инвестиращи в тях. От друга страна, те са известни с голямата си волатилност, което означава, че цените им са обект на широк диапазон от промени. Поради това може да е трудно да се определи кои от тях има вероятност да бъдат успешни в дългосрочен план.

Въпреки това има определени криптовалути, които са по-перспективни от други, и това са тези, за които е по-вероятно да постигнат значителен успех през 2023 г. Fight Out, Dash 2 Trade, C+Charge, Calvaria и RobotEra са някои примери. Всяка от тези криптовалути има нещо отличително, което да предложи на търговците и всички те имат солидни аргументи, и възможности да се превърнат в едни от много популярни криптовалути през идните години.

Как отличихме тези 5 криптовалути от всички останали?

По-голямата част от работещите в сферата на криптовалутите са запознати с най-известните криптовалути, като Биткойн, Лайткойн, Етериум и Dogecoin. Това, което обаче много хора не осъзнават, е, че има и други възможности на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Инвеститорите намират Fight Out, Dash 2 Trade, C+Charge и Calvaria и RobotEra за доста интригуващи. Те са новите “звезди”, на които ще се обръща внимание, като те вече имат някои невероятни идеи, които да предложат и ще стават все по-добри с течение на времето. Не пропускайте да следите тези перспективни криптовалути, ако искате да направите инвестиция, която има голям потенциал.

Най-добрите 5 криптовалути, заслужаващи инвестиция през 2023 година

Нека видим и малко повече информация за топ 5 криптовалути, които си заслужава да разгледате.

Fight Out

През последните години популярността на криптотата нараства и през 2023 г. Fight Out се очаква да бъде една от криптовалутите с най-голям потенциал. Това приложение от типа M2E (“движи се, за да печелиш”) има за цел да насърчи благосъстоянието на потребителите чрез тренировките и награждава потребителите за тяхното участие под формата на REPS токени.

В бъдеще потребителите ще могат да използват тези REPS, за да правят покупки или да се абонират за интересни услуги. Можете да спечелите REPS, като изпълнявате различни видове тренировки (като практикуване на бойни изкуства, бягане, плуване и други дейности), или можете да ги закупите с токена на FightOut, като ще имате бонус от 25%.

Предварителната продажба на Fight Out досега е достигнала повече от $3 милиона, а стойността на един FGHT в момента е $0.0166. От друга страна, само до достигане до $5 милиона ще имате възможност да грабнете до 50% бонус от първоначалната си инвестиция, което е страхотна новина за ранните инвеститори.

Dash 2 Trade

Dash 2 Trade е иновативна платформа за крипто, която улеснява потребителите да избират перспективни токени в предварителни продажби. Dash 2 Trade се отличава от много други платформи за крипто проучвания и анализи благодарение на своята отличителна система за оценка на предварителни продажби.

Екипа на Dash 2 Trade успешно комбинира изкуствен интелект и човешки познания, предоставяйки на начинаещите инвеститори фантастична възможност да навлязат бързо на пазара на криптовалути и да печелят.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Компанията реши да удължи предварителната продажба, за да даде на инвеститорите последен шанс, защото успехът до момента е значителен.

d2t

C+Charge

Свежият и вълнуващ проект, наречен C+Charge, има за цел да демократизира въглеродните кредити, предлагащи се за зареждане на електрически автомобили. Целта на проекта е да даде възможност на всички собственици на електрически превозни средства да получават награди въз основа на изминатото разстояние и броя на извършените зареждания.

Инвеститорите, които могат да закупят токена CCHG за $0.013 по време на първия етап от предварителната продажба, могат да спечелят значително от този екологичен блокчейн. Когато предварителната продажба приключи, инвеститорите могат да генерират до 80% печалба.

Calvaria

Calvaria: Duels of Eternity е популярна нова крипто игра от типа P2E (“играй, за да спечелиш”). Токенът на проекта е успял да събере до момента над $2.84 милиона в инвестиции, като в момента се намираме в петия и последен етап на предварителната продажба.

Тази вълнуваща игра с NFT бойни карти предлага страхотно изживяване на крипто геймърите, които ще могат да печелят огромни награди, докато се състезават помежду си. Разбира се, ранните инвеститори също са облагодетелствани, като те ще могат да реализират печалба до 225% при ICO-то на RIA токена.

calvaria

RobotEra

RobotEra е много вълнуваща игра в Метавселената, която предоставя на играчите достъп до аватари-роботи, с които те ще могат да се състезават, както и да участват в най-различни виртуални събития. Играта е подобна на The Sandbox и Decentraland и вече генерира огромен интерес.

Екипът събра над $725,000 инвестиции, като TARO токенът е на цена от $0.020. Ранните инвеститори ще могат да генерират печалба от до 60%, което е много добра новина за всички, които искат да станат чaст от Метавселената на RobotEra.

Заключение

Fight Out, Dash 2 Trade, C+Charge и Calvaria и RobotEra са доста добри опции за всички, които искат да инвестират в криптовалути през 2023г, защото тези токени предлагат ниска минимална инвестиция, но имат невероятни възможности пред себе си.

Често Задавани Въпроси

Кой е най-добрият нов токен?

Това е доста труден въпрос за отговаряне, защото FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge и Calvaria и RobotEra предлагат супер концепции. Въпреки това, ние смятаме, че FightOut с бонуса от до 50% е най-добрата опция в момента.

Имат ли бъдеще старите алткойни и Биткойн?

Старите алткойни (Етериум, Dogecoin, Лайткойн, Cardano и други), както и Биткойн, все още разполагат с огромен потенциал. От друга страна, новите криптовалути имат потенциал за по-резки печалби, като са на относително ниска цена. Взимайки предвид по-ниските им капитализации, потенциалът е значителен и именно това ги прави много атрактивни за ранните инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум: Новите адреси намаляват въпреки скока на цената – какво следва?

Въпреки скока на цената на алткойна се наблюдава спад в броя на новите портфейли.

27.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Curve Finance може да премахне TrueUSD като обезпечение за родния си токен

Предложение на Curve Finance има за цел да премахне TrueUSD (TUSD) като обезпечение за своята стабилна монета crvUSD поради опасения за устойчивостта на TUSD и регулаторни проблеми.

27.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

XRP на ръба на голям пробив? Ето какво може да очакваме

Въпреки значителната разпродажба на 350 милиона XRP от резервите на Ripple през септември, криптовалутата изненадващо устоя на мечите тенденции и дори показа признаци на възстановяване.

27.09.2024 8:00 2мин. четене Alexander Stefanov

Toncoin е изправен пред сериозни рискове от разпродажба

Виден крипто анализатор предупреди, че Toncoin (TON), известен конкурент на Етериум (ETH), може скоро да бъде подложен на сериозен продажбен натиск.

27.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.