НАЧАЛО Биткойн

Сегашните проблеми няма да спрат крипто – Чарлз Хоскинсън

14.11.2022 10:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сегашните проблеми няма да спрат крипто – Чарлз Хоскинсън

На фона на появилите се опасения за бъдещето на крипто пространството, породени от фалити и спадащите цени на крипто активите, основателя на Cardano - Чарлз Хоскинсън остава спокоен.

Чарлз Хоскинсън каза в Twitter, позовавайки се на пазарната ситуация и кризата с ликвидността на FTX, че това няма да са последните проблеми.

Инвеститорите са притеснени от проблемите около FTX, защото са наясно, че подобни събития няма как да свършат добре за всички.
Вместо това той призовава хората да продължат да изграждат и развиват сектора.

Според Хоскинсън блокчейн технологията и крипто индустрията вече променят света. Затова той вярва, че краткосрочни събития няма да успеят да спрат революцията и развитието на крипто сектора.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Робърт Кийосаки: Биткойн (BTC) ще се срине до $10,000


За инвеститорите, които са нови в крипто или са влезли по време на бичия пазар през 2021 г., може да e притеснително да стават свидетели на такива големи спадове за кратко време. За ветераните обаче това е обикновен ден в крипто индустрията.

Такъв спад имаше през 2013-2014 г., когато цената на главната криптовалута спадна от $1,150 до $103. Били сме свидетели на подобен спад и през 2017-2018 г., когато Биткойн (BTC) се свлече от $19,000 до $3,200. И след двата срива обаче индустрията успя да възобнови възхода си с пълни сили.

Той смята, че подобни ситуации са се случвали преди, случват се в момента и ще продължат да се случват. Това обаче не означава, че крипто индустрията спира да се развива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн тръстът на Grayscale за първи път регистрира входящи потоци от 3 месеца насам

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), признат за най-големия инвестиционен инструмент за криптовалути в света, наскоро отбеляза значителен приток на средства от инвеститори, което е първият голям приток след одобрението на борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн в САЩ през януари.

08.05.2024 0:30 1 мин. четене

Пазарната капитализация на нова криптовалута се изстреля с почти 100% – ето какво стои зад скока

През май Tellor (TRB), децентрализирана оракулска мрежа, надмина очакванията със забележителен скок на пазарната си капитализация, като удвои стойността си в началото на месеца.

07.05.2024 22:30 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е един от най-силните алткойни

Известен крипто стратег предполага, че един от конкурентите на Dogecoin (DOGE) е значително по-напред от другите алткойни.

07.05.2024 22:00 2 мин. четене

Как да получим безплатни токени от airdrop-a на EigenLayer

EigenLayer, базираната на Етериум платформа за рестейкинг, пуска дългоочаквания airdrop за своите потребители, ранни последователи и сътрудници.

07.05.2024 21:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.