НАЧАЛО Алткойни

Илон Мъск ли е най-големият притежател на Dogecoin (DOGE)?

05.11.2022 9:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Илон Мъск ли е най-големият притежател на Dogecoin (DOGE)?

Анализатор твърди, че Илон Мъск може да е най-големият притежател на Dogecoin, контролирайки го чрез адреса "Robinhood".

Според анализаторът, адреса “Robinhood”, който е най-големия притежател на Dogecoin (DOGE) вероятно е собственост на милиардера Илон Мъск. Също така, той твърди, че дадения адрес е получил общо 41 милиарда единици от меме токена от пет адреса за три дни през юли. Прехвърлянето на актива към посочения портфейл съвпада с рождения ден на милиардера, което може да е случайност.

Dogecoin кита е създаден от 5 адреса като най голямата част идва от  DH5yaieqoZN36fDVciNyRueRGvGLR3mr7L. Този адрес трупа DOGE до 10 февруари 2021 г, a на същия ден Мъск сподели в Twitter, че е купил от меме криптовалутата за сина си. Дали това обаче отново е проста случайност не е ясно. 

Анализаторът предполага, че Мъск е най-големият маркет мейкър за Dogecoin понеже той купува спада и продава хайпа в големи количества.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с 250% след листинг на Coinbase


Подкрепата на Мъск за DOGE често предшества скок в цената на криптовалутата. Анализаторът смята, че когато на 28 април Мъск е туитнал за предстоящото си участие в предаването Saturday Night Live заедно с думите “The Dogefather“, посоченият адрес е държал 28% от общото предлагане на меме криптовалутата.

През годините главният изпълнителен директор на Tesla и съоснователят на Dogecoin – Били Маркъс – са обсъждали проекта в Twitter. Според Мъск меме токена има потенциал като валута.

Милиардерът не веднъж е предлагал сътрудничество на екипа, разработващ криптовалутата, с цел намаляване цените и скоростта на транзакциите и увеличаване на размера на блоковете. Освен всичко, наскоро Мъск намекна за приемането и използването на меме криптовалутата в новопридобитата от него компания Twitter.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

04.05.2024 6:30 2 мин. четене

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

04.05.2024 5:00 2 мин. четене

Shiba Inu: Печеливша стратегия за месец май

В постоянно променящата се криптосфера волатилността диктува съдбата на инвеститорите. Точно за това намирането на надеждна инвестиционна стратегия е от първостепенно значение.

04.05.2024 2:00 2 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.