НАЧАЛО Финтех

Ledger влизат в партньорство с гиганта Best Buy

20.09.2022 20:45 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ledger влизат в партньорство с гиганта Best Buy

Компанията, която предлага крипто портфейлите Ledger, си партнира с водещия търговец на дребно на потребителска електроника и софтуерни устройства Best Buy, за да направи портфейлите Ledger леснодостъпни за милиони потребители.

Съгласно наскоро подписаната сделка между двете страни, клиентите вече ще могат да купят портфейлите Ledger Nano X и Ledger Nano S Plus във всички обекти на Best Buy – 900 магазина в САЩ. Покупката ще може да бъде извършена в рамките на деня.

За новите инвеститори, които искат да се сдобият с първия си хардуерен портфейл за Биткойн, компаниите ще предоставят интерактивни дисплеи в избрани обекти на Best Buy (NYSE:BBY), където клиентите ще се запознаят с различните видове портфейли за криптовалута.

Купувачите ще могат да се възползват и от насоки за активиране на хардуерния портфейл, заявиха от Ledger в публикация.

Както се видя през последните няколко години, хакването на крипто означава, че самостоятелното попечителство несъмнено е вариант, по който трябва да се действа. Това е особено добре за дългосрочните прижетатели (HODL-ъри), защото е сигурен вариант за офлайн съхранение. Случаи като обявяването в несъстоятелност на крипто заемодателите Celsius, Voyager и Hodlnaut само послужиха за подчертаване на необходимостта човек да притежава своите крипто ключове.

Ledger Nano X или Ledger Nano S, два от най-добрите хардуерни портфейли за криптовалути, предлагат сигурност от военен клас, но са и лесни за използване. CoolWallet, KeepKey, Trezor са други добри опции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Шиба Ину може да интегрира нови функции за изгаряне на SHIB


Наличието им в Best Buy означава, че всеки може да се сдобие с хардуерен портфейл Ledger от най-близкия магазин на Best Buy и да започне да се възползва от безопасното съхранение на своите крипто активи.

Иън Роджърс, CXO на Ledger, каза:

Партньорството ни с Best Buy вече позволява на много хора да вземат сигурността в свои ръце. По време на неотдавнашните експлойти на портфейла Solana потребителите се стекоха в Best Buy, за да вземат Ledger Nano и да поемат отговорността за своите крипто и дигитални активи. Сега, заедно с нашите партньори, правим това по-лесно и по-бързо от всякога в целите Съединени щати.

Понастоящем Ledger предлага поддръжка на портфейли за 23 криптовалути и повече от 1,500 токена, базирани на Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Близо 500 финтех сделки само през първото тримесечие на 2024 година

През първото тримесечие на 2024 г. финтех индустрията стана свидетел на близо 500 транзакции за финансиране и сливания и придобивания, с особен акцент върху застрахователните технологии, крипто и блокчейн секторите, според данни, събрани от Royal Park Partners (RPP).

02.05.2024 9:00 1 мин. четене

Ripple разширява обхвата си в Япония с ново сътрудничество

Финтех гигантът Ripple разкри стратегическо сливане с HashKey DX, базираното в Токио подразделение на HashKey Group, компания за финансови услуги за дигитални активи.

01.05.2024 3:30 1 мин. четене

Финансови гиганти създават работна група за квантова криптография

HSBC и PayPal са част от нова инициатива, изследваща квантово безопасната криптография в плащанията, целяща справяне с потенциалните рискове за киберсигурността, породени от нововъзникващите квантови компютри.

01.05.2024 2:00 1 мин. четене

Мъже “крадат” от жените си в Пакистан – дигиталните валути може да са решението на проблема

По време на специална среща в Рияд министърът на финансите на Пакистан Мухаммад Аурангзеб изрази интереса на правителството да приеме дигитална валута.

30.04.2024 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.