Home

Сриналата се Terra създава DAO инфраструктура

30.07.2022 17:22 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сриналата се Terra създава DAO инфраструктура

Сривът на Terra (LUNA) предизвика спад на криптовалутите с $2 трилиона по-рано тази година. Сега Terraform Labs планира завръщане.

В петък основният акаунт на Terra в Twitter последва @enterprise_dao, новосъздаден акаунт, чиято биография гласи: “Изграждане на нов стандарт за DAO на Terra“.

Близък до въпроса източник, който пожела да остане анонимен, заяви, че “Enterprise Protocol” е предназначен за нов стандарт за изграждане на DAO инфраструктура на Terra.

В началото на май вълна от ликвидации тласна почти до 0 токена Terra (LUNA) и алгоритмичната стабилна монета UST на Terra, заличавайки близо $30 милиарда от екосистемата.

Крипто хедж фондът Three Arrows Capital (3AC), водещ инвеститор в LUNA, също се срина. Последва криптокредитната криза, която изпрати в несъстоятелност кредиторите на дигитални активи Celsius и Voyager Digital.

На 28 май Terra мигрира към нова верига, наречена Terra 2.0 – оставяйки зад себе си стабилната монета UST.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: „Повишението на лихвените проценти ще тласне Биткойн нагоре“ – М. Макглоун


Главният изпълнителен директор на Terra До Куон, който някога осмиваше скептиците на LUNA, стана по-малко активен в социалните мрежи. В туит той сигнализира за подкрепата си към разработчиците, създаващи екосистемата Terra 2.0:

Нека ги оставим сами да строят.

В петък Terra последва и съвсем новия @Entropic_Labs в Twitter – “децентрализиран и сигурен източник на случайност на веригата“, който вече е внедрен в Terra.

Стартирането на Enterprise Protocol ще провери дали строителите на Terra могат да спасят накърнената репутация на екосистемата. Предстои създаването на уебсайт и документация за DAO, съобщава източникът.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът отхвърля делото на Consensys срещу SEC

Окръжен съд на САЩ отхвърли иск, подаден от Consensys Software Inc. срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

20.09.2024 16:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 20 компании по патенти за генеративен изкуствен интелект през 2023 г.

Пейзажът на патентите за генеративен изкуствен интелект разкрива поразителна доминация на китайските компании, което свидетелства за бързия растеж и активните изследвания в AI областта в страната.

20.09.2024 16:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ето кои са страните с най-голям интерес към крипто активите от реалния свят

Интересът към активите oт реалния свят (RWA) в сектора на криптовалутите бележи забележителен подем, отразявайки по-широките тенденции в дигиталната икономика.

20.09.2024 15:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Япония остава лихвения процент непроменен, Биткойн поскъпва на фона на пазарния оптимизъм

Японската централна банка (BOJ) реши да запази лихвените проценти на ниво от 0.25%, което доведе до рязко покачване на индекса Nikkei, който скочи с над 700 пункта.

20.09.2024 15:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.