НАЧАЛО Алткойни

XRP ще продължи да се разраства

15.07.2018 21:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP ще продължи да се разраства

XRP (XRP) HODL-ърите вероятно са прави, когато казват, че единствената причина, която пречи на Coinbase да регистрира XRP на платформата си, е, че SEC не е взела решение дали цифровият актив е ценна книга.

Според SEC, Биткойн и Етериум са децентрализирани до ниво, където не е необходимо SEC да регулира споменатите цифрови активи. Това след това дава предимство на Ethereum Classic (ETC) и Биткойн Кеш (BCH) да бъдат регистрирани на борсата тази година преди XRP.

Ако се замислим защо Coinbase вероятно ще добави ZCash (ZEC), Stellar (XLM), Cardano (ADA), Ox (ZRX) и  Basic Attention Token (BAT), е, че тези монети нямат съдебни дела срещу тях.

Но решението на SEC за XRP и 3 висящи съдебни дела засягат ли наистина разрастването на Ripple и XRP до останалата част от света?

Отговорът на този въпрос е твърдо не. Ripple и XRP вече са се децентрализирали от страната на основаването им – Америка. Доказателство за това може да се види с партньорството SBI и Ripple, което доведе до SBI Ripple, което е надлежно регистрирано в Япония. Също така има обменът на виртуални валутни единици (SBI), който е насочен към XRP, като главният изпълнителен директор твърди, че обменът ще бъде номер едно след като е напълно функционален.

Можем да видим и бързото разширяване на Ripple с офисите му в Мумбай. Ако американските офиси затворят, те пак ще оперират от друг континент. Също така има партньорство със Сантандер Банк, която използва софтуера Ripple в 50% от своите международни преводи, включително захранването на приложението OnePayFX, което се предлага в Европа и Южна Америка. SBI Holdings също е използвал xCur ren t за захранване на своите услуги SBI Remit.

На второ място, XRP е напълно отделен субект от компанията Ripple, както е описано по-рано. Това означава, че съдбата и бъдещето на цифровия актив на крипто пазарите остават в ръцете на крипто общността. Това, което трябва да се напомни на крипто-общността, е, че всяко съдебно решение срещу Ripple няма да засегне XRP, защото двете са напълно отделни неща. Ripple просто се сдобива с куп XRP , за да захрани своите софтуерни платформи за платежни решения.

В заключение, можем да кажем, че децентрализираната природа на криптовалутите е помогнала за разпространението на ХРР извън неговата страна на произход: САЩ. Компанията “Ripple” също разшири бизнеса си с няколко международни партньорства в Япония, Индия и Европа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Този алткойн скоро може да достигне нов исторически рекорд на цената според топ анализатор

Експертът по криптовалути “il Capo of Crypto”, известен с типично песимистичната си позиция, наскоро обсъди разгледа ситуацията около лидера в сектора на смарт договорите – Етериум (ETH).

06.05.2024 18:30 1 мин. четене

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

06.05.2024 17:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.