Home

Binance обяви подкрепата си за хард форка на NEO

25.05.2024 10:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance обяви подкрепата си за хард форка на NEO

Binance, водеща световна крипто борса, обяви подкрепата си за предстоящия ъпгрейд на Neo (NEO) мрежата и хард форка.

Binance, водеща световна крипто борса, обяви подкрепата си за предстоящия ъпгрейд на хард форка на Neo (NEO) .

За да улесни този преход, Binance временно ще преустанови депозирането и тегленето на токени в мрежата Neo, като това ще започне на 27-05-2024 г.

Обновяването на мрежата и хард форкът са планирани да се случат при височина на блока 5,450,000. Binance ще осигури плавен преход за своите потребители, като се справи ефективно с всички технически изисквания.

Непрекъсната търговия: Търговията с токени в мрежата Neo ще продължи без прекъсване по време на обновяването и твърдата вилица.

Техническо управление: Binance ще се погрижи за всички технически аспекти на ъпгрейда, така че потребителите не трябва да предприемат никакви допълнителни действия.

Възобновяване на услугите: Депозитите и тегленията на Neo токени ще бъдат възобновени, след като се потвърди, че надграждането на мрежата е стабилно. Няма да бъдат правени допълнителни съобщения относно възобновяването на тези услуги.

Binance насърчава своите потребители да планират съответно и да следят за обновяването на мрежата, за да избегнат всякакви неудобства.

Тази подкрепа за надстройката на Neo подчерта ангажимента на Binance да осигури надеждно и безпроблемно търговско изживяване за своите потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директор на Ripple обяви подкрепата си за Consensys на фона на делото на SEC

В юридическа конфронтация главният технологичен директор (CTO) на Ripple Дейвид Шварц индиректно изрази подкрепата си за Consensys Software Inc. след съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу компанията. SEC твърди, че Consensys е работила като нерегистриран брокер.

30.06.2024 12:00 2мин. четене

Как би се отразила победата на Доналд Тръмп на американските пазари?

Анализаторите на JPMorgan изразиха загриженост относно потенциалното инфлационно въздействие при победа на Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори, като заявиха, че пазарите все още не са отчели адекватно свързаните с това рискове.

30.06.2024 10:30 2мин. четене

Chainlink в момента е най-разработвания ERC-20 проект

Chainlink (LINK) оглавява списъка на ERC-20 проектите по скорошна активност на разработки, според нови данни от платформата за крипто анализи Santiment.

30.06.2024 10:00 1мин. четене

Binance предупреди за ръст на измамите в чат приложението Telegram

Крипто борсата Binance отбеляза значителен ръст на измамните дейности в Telegram.

30.06.2024 9:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.