НАЧАЛО Други

Предупреждението на Робърт Кийосаки – старото поколение ще пострада тежко

15.03.2024 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предупреждението на Робърт Кийосаки – старото поколение ще пострада тежко

След като предупреди за предстоящото спукване на това, което нарече "най-големия балон в историята", и даде съвет да се инвестира в "реални активи" като Биткойн (BTC), злато и сребро, Робърт Кийосаки, известен инвеститор и автор на бестселъра за лични финанси "Богат татко, беден татко", отново сподели своето притеснение.

В неотдавнашен разговор с Алдо Бутацони, водещ на “The Hustle”, в епизод на Youtube канала “The Rich Dad Channel“, от 13 март, Кийосаки изрази убеждението си, че предстоящият срив на фондовия пазар ще бъде най-големият в историята, като ще засегне най-вече неговото поколение – бейби бумърите.

Правейки паралели с рецесията от 2008 г., Кийосаки подчерта, че предстоящият срив е отражение на последиците от прекомерното печатане на фиатни пари от Федералния резерв на САЩ. Той подчерта тежките последици от подобни действия, като изтъкна трилионите, инжектирани в икономиката по време на мандата на Бен Бернанке като председател на Фед.

Изразявайки загриженост за устойчивостта на младото поколение в борбата с тази предстояща криза, изострена от неотдавнашното рязко увеличение на печатането на пари по време на Ковид пандемията, Кийосаки се замисли за способността им да се ориентират и да възстановят икономиката след колапса.

Що се отнася до подготовката, Кийосаки последователно се застъпва за готовност при икономически спадове, особено в САЩ. Неговите препоръки се въртят около инвестирането в материални активи, като през 2024 г. се набляга на суровините и ресурсите като предпочитани варианти.

Известен с ентусиазма си по отношение на стоките, Кийосаки подкрепя инвестициите в злато, сребро, говеда от породата Вагю и Биткойн като алтернативи на фиатната валута, която според него е без стойност, особено щатския долар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Още един финансов гигант разкри инвестиция в Биткойн за над $430 милиона

От своето одобрение през януари Биткойн ETF привлича вниманието на най-големите финансови мениджъри и хедж фондове.

13.05.2024 16:30 2 мин. четене

Arm иска да предлага AI чипове до 2025 година

Дизайнерът на чипове Arm Holdings се стреми да разработи първите си AI чипове, като смята да ги пусне на пазара през 2025 г., според информацията.

13.05.2024 16:00 1 мин. четене

Легендарният инвеститор “Roaring Kitty” се завърна – акциите на GameStop скачат с 30%

Акциите на GameStop се повишиха с повече от 30% преди да се отговори търговията в понеделник, след като „Roaring Kitty“, човекът, вдъхновил епичния шорт скуиз през 2021 г., публикува в онлайн пространството за първи път от около три години.

13.05.2024 15:15 2 мин. четене

Правителството на САЩ очевидно таргетира Tether според директора на Ripple

Брад Гарлингхаус, главен изпълнителен директор на Ripple, изрази убеждението си, че правителството на Съединените щати се е насочило към издателя на стабилни монети Tether, което потенциално може да има непредвидими последици за крипто пазарите.

13.05.2024 14:44 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Предупреждението на Робърт Кийосаки – старото поколение ще пострада тежко”
  1. НА САЩ,

    Им трябва една яка война да се насерът и да се одавят в лайната си мамичката им проклета!!!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.