НАЧАЛО Финтех

Binance с важна актуализация на своя Web3 портфейл

17.02.2024 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance с важна актуализация на своя Web3 портфейл

Водещата крипто борса Binance по обем на търговията изуми крипто общността, като интегрира значителни подобрения в своя Web3 портфейл.

Binance наскоро обяви успешното включване на 24 нови децентрализирани приложения (dApps) в своя Binance Web3 портфейл от февруари 2024 г.

Това подобрение дава възможност на потребителите безпроблемно да се ангажират с тези dApps директно чрез портфейлите си, като елиминира необходимостта от навигация между различни платформи или използване на множество портфейли.

Сред новоприетите dApps са видни и пионерски проекти в крипто и Web3 сферата, като EthsMarket, NFT пазар, улесняващ създаването, покупката и продажбата на дигитално изкуство в Етериум.

Освен това Avascriptions въвежда абонаментна платформа, предлагаща на потребителите достъп до ексклузивно съдържание и услуги от предпочитаните от тях създатели.

EVM Ink въвежда уникална платформа, позволяваща на потребителите да изработват и обменят NFT татуировки. Освен това потребителите могат да разглеждат и да се ангажират с разнообразен набор от децентрализирани приложения (dApps), включително 48 Club – социална медийна платформа, стимулираща потребителите за създаване и споделяне на съдържание.

Също така BakerySwap се откроява като децентрализирана борса (DEX), предлагаща множество функции, включително търговия, стейкинг, farming, създаване и търговия с NFT и др. Други забележителни попълнения обхващат BIIS, CyberWallet, Etch Market, Ethscriptions, EVMs, Facet, Frc20 Market, Friend3, IERC 20, KiloEx, Owlto Finance, Pols Market, QnA3.AI, Swell Network, SynFutures, UXUY, XRC Market, zkBridge и zks Market.

Binance Web3 Wallet, автономен крипто портфейл, безпроблемно интегриран в приложението Binance, бележи значителен напредък. През декември екипът зад разработките обяви завършването на интеграцията на мрежите на Биткойн, Биткойн Kеш, Лайткойн, Dogecoin и v, като улесни прехвърлянето на токени към и от тези мрежи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

CBDC: Жителите на Хонконг вече могат да използват дигиталния юан

С ход, който разширява влиянието му в световен мащаб, Хонконг стартира новаторски пилотен проект за дигитални плащания в юани, което е сигнал за значителна промяна във финансовия пейзаж.

17.05.2024 23:30 2 мин. четене

Европейските финтех компании очакват бум на бизнеса през 2025 година

Според последните данни на MHP Group европейският сектор на финтех технологиите е свидетел на възвръщане на оптимизма.

17.05.2024 11:30 2 мин. четене

Новата блокчейн инициатива на Mastercard привлече 5 нови компании

Mastercard задълбочава навлизането си в блокчейн и дигиталните активи, демонстрирайки твърд ангажимент да интегрира тези технологии в съществуващите си платежни системи.

16.05.2024 23:00 2 мин. четене

Deutsche Bank влиза в блокчейн партньорство с централната банка на Сингапур

Сътрудничеството на Deutsche Bank с централната банка на Сингапур (MAS) бележи значителна стъпка в изследването на токенизацията на активи, особено на пазарите за финансиране на едро и разрастващата се сфера на децентрализираното финансиране (DeFi).

15.05.2024 1:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.