НАЧАЛО Други

7,206 клиента на FTX Japan изтеглиха средствата си

февруари 24, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
7,206 клиента на FTX Japan изтеглиха средствата си

FTX Japan, дъщерното дружество на фалиралата криптоборса FTX съобщи, че хиляди потребители са преместили средствата си от платформата, откакто тя възобнови тегленията на 21 февруари.

След около 3 месеца на замразени тегления те бяха възобновени на 21 февруари. Ден преди това японското дъщерно дружество сподели, че за да обработят тегленията, потребителите на FTX Japan ще трябва да потвърдят салдата по сметките си и да ги прехвърлят в сметка в Liquid.

FTX Japan заяви, че потребителите на борсата и тези на Liquid Global са изтеглили около 6.6 милиарда йени (около $50 милиона) в крипто и фиатни валути.

Според компанията общо 7,026 притежатели на сметки са прехвърлили средства от FTX Japan към Liquid. От тях 5,697 транзакции са били извършени с криптовалути, а 1,947 във фиатни валути.

FTX Japan беше част от процедурата на компанията майка при подаването на молба за обявяване в несъстоятелност през ноември 2022 г., когато компанията замрази активите на около 9 милиона потребители, блокирайки достъпа до милиони долари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Завръщаме ли се към възход? – трейдър дава прогноза


Според информацията FTX Japan разполагаше с около 19.6 милиарда йени в брой (над 138 милиона), когато прекрати дейността си. Съдейки по тези числа може да се предположи, че към 22 февруари за потребителите би трябвало да са останали около $90 милиона на разположение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене

Sony подаде патент за NFT рамка в игрите

Sony Interactive Entertainment, компанията, която стои зад PlayStation подаде заявка за патент за рамка, която позволява на потребителите да прехвърлят и използват незаменяеми токени (NFT) в множество платформи за игри.

март 26, 2023 8:00 2 мин. четене

Президентът на Ripple очаква положително решение на делото със SEC до края на 2023 г.

Моника Лонг, президент на Ripple Labs, наскоро говори пред CNBC за текущото съдебно дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) срещу Ripple, в което се твърди, че токенът на компанията XRP е ценна книга.

март 26, 2023 7:00 2 мин. четене

Имало ли е помощ при заобикалянето на KYC мерките от служители на Binance в Китай?

Binance, най-голямата крипто борса в света, е в челните редици на прозрачността и сигурността в индустрията след скандала с FTX.

март 25, 2023 12:00 2 мин. четене