НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Завръщаме ли се към възход? – трейдър дава прогноза

февруари 24, 2023 11:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Завръщаме ли се към възход? – трейдър дава прогноза

Биткойн преживя бурен период в последно време, но според Калео (Kaleo) най-голямата криптовалута в света се връща на правилния път.

В неотдавнашен туит той изрази бичите си настроения за най-голямата криптовалута и сподели прогнозите си за цената ѝ през следващите няколко години.

Биткойн се колебае около $24,000, но Калео смята, че тя е готова за скок до $40,000 през следващите месеци.

Калео, който има над 560,000 последователи в Twitter, е един от най-гласовитите поддръжници на връщането на Биткойн към възход. Той следи отблизо движението на цифровата валута и смята, че е само въпрос на време тя да пробие нивото на съпротива на $25,000. Той сподели графика, която показва потенциалните движения на цената на актива през следващите няколко години.

btc chart

Според графиката се очаква Биткойн да се покачи до високите $30,000 и ниските $40,000 между април и юли 2023 г. След това вероятно ще се върне към средата на $20,000, преди да започне бичи ръст, който ще завърши с нов исторически връх към края на 2024 г. или началото на 2025 г.

Калео смята, че тези прогнози предоставят пътна карта през следващото полугодие и че инвеститорите трябва да се подготвят за турбулентен период.

Въпреки че Калео е оптимист за Биткойн, той предупреди, че пътят към $40,000 няма да бъде гладък. Той прогнозира, че активът ще се оттегли до малко под $24,000, преди да преживее период на странични движения в горната част на диапазона. Въпреки това той остава оптимист, че Биткойн в крайна сметка ще достигне $30,000, преди да продължи възходящата си траектория.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance актуализира платформата си за фен токени


Калео също така следи отблизо доминантността на Биткойн, която измерва пазарния дял на криптовалутата спрямо алткойните. Той вярва, че доминантността е на възходяща траектория и ще разгледа алткойните само когато нивото е над 50%. Тъй като Биткойн продължава да укрепва, доминантната му позиция също се увеличава, според трейдъра.

Като цяло, бичата прогноза за Биткойн е добре дошла новина за инвеститорите, които чакат знак за устойчиво рали. Макар че през последните години BTC имаше своите възходи и падения, много експерти смятат, че е само въпрос на време той да пробие границата от $40,000 и да достигне нови висоти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Какво може да се случи с Биткойн след решението на Фед относно лихвените проценти?

Биткойн трейдърите и инвеститорите очакват с нетърпение съобщението на Федералния резерв (Фед) относно лихвените проценти, което се очаква да окаже значително влияние върху крипто пазара.

март 22, 2023 16:00 3 мин. четене

Биткойн: Пазарът може да е свръхкупен – какво следва?

Стрелката на индекса на страха и алчността (Crypto Fear and Greed Index), инструмент за измерване на пазарните настроения към криптовалутите, се повиши до нов връх, който не е достиган от ноември 2021 г. – когато Биткойн достигна $69,000.

март 22, 2023 7:00 2 мин. четене

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене