НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Завръщаме ли се към възход? – трейдър дава прогноза

24.02.2023 11:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Завръщаме ли се към възход? – трейдър дава прогноза

Биткойн преживя бурен период в последно време, но според Калео (Kaleo) най-голямата криптовалута в света се връща на правилния път.

В неотдавнашен туит той изрази бичите си настроения за най-голямата криптовалута и сподели прогнозите си за цената ѝ през следващите няколко години.

Биткойн се колебае около $24,000, но Калео смята, че тя е готова за скок до $40,000 през следващите месеци.

Калео, който има над 560,000 последователи в Twitter, е един от най-гласовитите поддръжници на връщането на Биткойн към възход. Той следи отблизо движението на цифровата валута и смята, че е само въпрос на време тя да пробие нивото на съпротива на $25,000. Той сподели графика, която показва потенциалните движения на цената на актива през следващите няколко години.

btc chart

Според графиката се очаква Биткойн да се покачи до високите $30,000 и ниските $40,000 между април и юли 2023 г. След това вероятно ще се върне към средата на $20,000, преди да започне бичи ръст, който ще завърши с нов исторически връх към края на 2024 г. или началото на 2025 г.

Калео смята, че тези прогнози предоставят пътна карта през следващото полугодие и че инвеститорите трябва да се подготвят за турбулентен период.

Въпреки че Калео е оптимист за Биткойн, той предупреди, че пътят към $40,000 няма да бъде гладък. Той прогнозира, че активът ще се оттегли до малко под $24,000, преди да преживее период на странични движения в горната част на диапазона. Въпреки това той остава оптимист, че Биткойн в крайна сметка ще достигне $30,000, преди да продължи възходящата си траектория.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance актуализира платформата си за фен токени


Калео също така следи отблизо доминантността на Биткойн, която измерва пазарния дял на криптовалутата спрямо алткойните. Той вярва, че доминантността е на възходяща траектория и ще разгледа алткойните само когато нивото е над 50%. Тъй като Биткойн продължава да укрепва, доминантната му позиция също се увеличава, според трейдъра.

Като цяло, бичата прогноза за Биткойн е добре дошла новина за инвеститорите, които чакат знак за устойчиво рали. Макар че през последните години BTC имаше своите възходи и падения, много експерти смятат, че е само въпрос на време той да пробие границата от $40,000 и да достигне нови висоти.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Президентът на Аржентина се застъпи за Биткойн и свободното използване на крипто в страната

Аржентинският президент Хавиер Милей наскоро повтори подкрепата си за включването на Биткойн (BTC) и други валути в националната икономика, подчертавайки желанието си да насърчи конкуренцията между валутните единици.

20.06.2024 18:30 1 мин. четене

Крипто кит купи Биткойн на стойност почти $400 милиона при последния спад

По активността на големите притежатели на Биткойн (или т.нар. китове) можем да направим заключение, че бъдещето на криптовалутата изглежда светло.

20.06.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн ETF на VanEck вече се търгува на най-голямата фондова борса в Австралия

Биткойн ETF на VanEck, вече официално се търгува на основната фондова борса в Австралия ASX и дебютира с активи за приблизително $660,000.

20.06.2024 16:00 1 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: MicroStrategy купи Биткойн за над $780 милиона

MicroStrategy за пореден път обяви огромно покупка на Биткойн, след успешното набиране на капитал от конвертируем дълг.

20.06.2024 15:29 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.