НАЧАЛО Други

FTX Japan ще даде възможност за теглене на средства на засегнатите си клиенти

февруари 21, 2023 19:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FTX Japan ще даде възможност за теглене на средства на засегнатите си клиенти

FTX Japan, японското дъщерно дружество на фалиралата криптоборса FTX обяви, че планира да даде възможност за теглене на средства на засегнатите си клиенти от февруари.

Процесът ще изисква от клиентите да верифицират салдата по сметките си и те ще могат да прехвърлят активите си към сметки в платформата Liquid Global, която FTX контролира. Главният оперативен директор на борсата Сет Меламед изрази увереност, че крайният срок ще бъде спазен.

FTX Japan разполагаше с приблизително 19.6 милиарда йени в брой, когато преустанови дейността си през ноември, което се равнява на над $138 милиона, докато според съобщенията кредиторите на FTX са събрали над $5 милиарда в брой и криптовалута от януари насам.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Ето защо навлизаме в бичи пазар – InvestAnswers


FTX Japan, която през ноември 2022 г. подаде молба за защита по глава 11 от Кодекса за несъстоятелност на САЩ през декември изпрати предложение до Агенцията за финансови услуги на Япония за изключване на клиентските ѝ активи от процедурата по несъстоятелност.

Това се дължеше на изискванията, предвиждащи криптоборсите да държат парите на клиентите отделно от собствените си средства. Агенцията за финансов надзор тогава препоръча на FTX Japan да спре бизнес поръчките преди обявяването на несъстоятелност в Съединените щати.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ще видим агресивно приемане на крипто от големите играчи – Оливър Линч

Оливър Линч, главен изпълнителен директор на Bittrex Global, е оптимист за бъдещето на крипто индустрията.

март 22, 2023 11:00 2 мин. четене

DefiLlama се разделя: Нов сайт стартира на фона на спорове за пускане на токен

DefiLlama, сайт за данни за децентрализирания финансов сектор, се сблъска със спорове относно ръководството, тъй като член на екипа се опитва да пусне токен без одобрението на по-широката група.

март 22, 2023 9:00 2 мин. четене

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене