НАЧАЛО Алткойни

5 нови криптовалути, в които да инвестирате през 2023 година

декември 16, 2022 14:18 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 нови криптовалути, в които да инвестирате през 2023 година

Крипто пазарът е динамичен и представя много различни опции. В тази статия ще ви представим 5 нови криптовалути за инвестиция през 2023г.

През 2023 г. се очаква пазарът на криптовалути да бъде много интересен. Видяхме много наситена със събития 2022 г., като Биткойн и най-популярните алткойни се превърнаха в по-малък приоритет за някои инвеститори, които се фокусират повече върху нови проекти, които имат потенциал.

FightOut, Dash 2 Trade, C+Charge, RobotEra и Calvaria са примери за вълнуващи нови проекти, които могат да се окажат значителни през следващата година. С толкова много потенциал за растеж и иновации определено е вълнуващо време да участвате в пазара на криптовалути.

В настоящата статия ще разгледаме по-обстойно всеки от тези криптопроекти и ще видим какви са неговите силни страни, за да можем да ви помогнем да направите информиран избор.

Кои са петте нови криптовалути, в които да инвестирате през 2023 година?

В този списък ще видим кои са петте нови криптовалути, които заслужават вашето внимание през следващата година.

FightOut – Една от най-добрите нови криптовалути за инвестиция през 2023 г.

FightOut е една от най-добрите нови криптовалути за търговия през 2023 г. Можете да закупите 60.06 $FGHT с един долар, но можете да получите и до 50% бонус върху вашата инвестиция.

Блокчейнът е M2E (move-2-earn) криптопроект, който ще възнаграждава всички видове трениращи хора, за разлика от много приложения Web2.0, които награждават само въз основа на направени крачки.

С FightOut не само ще можете да печелите награди за тренировка, но и за други дейности като спортуване или участие във фитнес класове. Това го прави идеалната валута за тези, които искат да влязат във форма през 2023 година, а освен това и да спечелят от своите инвестиции.

До момента са събрани над $2 милиона в инвестиции, като този проект има таван от $100 милиона. Вероятно ще видим удвояване на сегашните инвестиции до седмица.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Dash 2 Trade – Революционна платформа за крипто търговия

Dash 2 Trade е една от най-вълнуващите нови платформи в пространството на криптовалутите. С почти $10 милиона в инвестиции досега, този крипто проект се насочва към листване на големите крипто борси LBank, BitMart, Uniswap & Changelly Pro.

Това, което прави Dash 2 Trade уникален, е способността му да позволява на потребителите да намират криптовалути в етап на предварителни продажби, което може да повиши потенциала на инвеститорите за печалба. Въпреки това, тази всеобхватна платформа предлага много повече от това, включително новини, инструмент за профилиране на риска, изграждане на стратегии и много функции, с които конкурентите просто не могат да се мерят.

Независимо дали искате да се включите в търговията с криптовалута или просто искате да сте в крак с най-новите новини от индустрията, Dash 2 Trade определено заслужава внимание.

d2t

C+Charge – Блокчейнът, който е щедър към шофьорите на електрически автомобили

C+Charge е нова платформа, която има за цел да стимулира по-широкото приемане на електрически превозни средства, като позволява на техните шофьори да печелят въглеродни кредити. Платформата иска да демократизира системата, която предоставя на компаниите за електромобили милиарди, но в момента нищо не се споделя с потребителите.

Oсвен това ранните купувачи имат шанс да направят до 85% печалба чрез токените CCHG и за разлика от другите блокчейни тук, C+Charge е базиран на BSC мрежата (блокчейна на Binance). Това може да промени играта за индустрията на електрическите превозни средства, тъй като ще позволи на потребителите да се възползват директно от преминаването към по-екологични автомобили.

Компанията работи с много производители на зарядни станции, за да ускори внедряването на “колите на бъдещето”.

RobotEra – Крипто игра с роботи в Метавселената

RobotEra е игра, която размива границата между дигиталния и физическия свят. В играта на потребителите се дава аватар на NFT робот, който могат да използват, за да посещават събития, да купуват земя, да търгуват и да извършват много други дейности във виртуалния свят.

В момента платформата е в първия си етап на предварителни продажби с цена от $0.020 за токен, като криптовалутата се изкупува доста бързо и скоро може да достигне до втория етап.

Въпреки това, на последния етап цената ще достигне $0.032, генерирайки 60% печалба на ранните инвеститори. Повече от 28 милиона токена вече са продадени на стойност над $568,000. С такава вълнуваща платформа и толкова много потенциални печалби, които можете да направите, не е чудно, че RobotEra набира популярност както сред геймърите, така и сред инвеститорите.

Calvaria – P2E крипто игра с огромни бонуси и голяма доходност

Calvaria е уникална P2E крипто игра, която е привлякла много геймъри на своя страна. NFT играта с бойни карти награждава победителите, но можете също да правите пари, като търгувате RIA токена или чрез токени за стейкинг в платформите. С повече от $2.45 милиона в инвестиции, играта си заслужава вниманието.

Ранните инвеститори могат да направят 225% печалба от инвестициите си, след като листингите станат активни, като крипто борсите Kucoin, Gate.io и XT.com се съгласиха да сложат токена на платформите си. Това е вълнуващо развитие за крипто играта и ранните инвеститори е доста вероятно да видят голям ръст в инвестициите си.

calvaria

Заключение

Новите криптовалути бавно, но славно, стават значителни проекти в пространството в опит да завземат пазарен дял от настоящите големи алткойни. FightOut, Dash 2 Trade, C+Charger, RobotEra и Calvaria могат да донесат на потребители възможност да спечелят от криптопазара, като търгуват с криптовалути, но и като използват приложенията им.

Често задавани въпроси

Имат ли потенциал новите криптовалути?

Новите криптовалути имат огромен потенциал, който могат да реализират. За разлика от утвърдените блокчейни, новите проекти тепърва ще достигат до своите върхове, като има възможност да осигурят на инвеститорите стабилни печалби.

Коя криптовалута дава най-добри изгледи за стабилни печалби?

Всички криптовалути в списъка са по един или друг начин уникални, което им дава шанс да генерират значителни печалби на купувачите. Ако трябва да се отличат 2 проекта, то това със сигурност биха били FightOut & Dash 2 Trade, защото тези два блокчейна разполагат с огромен потенциал, който, ако бъде развит, може да открие много начини да се печелят допълнителни доходи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

„Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна

Популярен крипто трейдър наскоро сподели мечи настроения за два големи алткойна в краткосрочен план, предвиждайки корекция.

януари 27, 2023 9:04 1 мин. четене