НАЧАЛО Други

5 алткойна, които може да са добра инвестиция през декември

06.12.2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 алткойна, които може да са добра инвестиция през декември

По време на сегашната бича тенденция на пазара на криптовалути вниманието е насочено към Биткойн (BTC) като водещ актив на децентрализираните финанси (DeFi). Същевременно обаче има съществена динамика и сред алткойните.

Този анализ предлага пет криптовалути, които биха могли да бъдат обещаващи инвестиции през последния месец на 2023 г.

Cardano (ADA)

През последните месеци Cardano (ADA) демонстрира последователен растеж. По-специално, скокът на транзакциите с ADA, надхвърлящи $100,000, показва нарастващ интерес от страна на институционални инвеститори и големи заинтересовани страни. Тези тенденции често предхождат скоковете на цените, както е забелязано от крипто експерта Али Мартинез.

Етериум (ETH)

Мартинез смята настоящия момент за подходящ за инвестиране в Етериум (ETH), като прогнозира потенциална цел от $3,500. Освен това, според платформата за криптоанализ Santiment, индикаторите за “страх от пропуснати ползи” (FOMO) са очевидни, тъй като откритият интерес и лонг позициите нарастват.

Dogecoin (DOGE)

Популярната криптовалута, базирана на меме, Dogecoin (DOGE), преодоля значителна пречка, идентифицирана от Мартинез, като потенциално се позиционира да увеличи цената си почти двойно, стремейки се към нивото от $0.14.

Solana (SOL)

Инвеститорите в Solana (SOL) показаха значително доверие в протокола, като заложиха над 93% от родния токен в обращение, което е забележително увеличение от 63% през ноември. Въпреки че се търгува на цена от $61, Solana демонстрира 7.8% седмична печалба и впечатляващо 48% увеличение през месеца, според последните данни от CoinMarketCap.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) се очертава като най-купуваният криптоактив през последните две седмици на ноември, според анализите на The DeFi Edge. Мартинез също така подчерта значителен скок в транзакциите с китове, надхвърляйки 2,600 транзакции над $100,000 всяка за една година.

Заключение

В обобщение, тези гореспоменати алткойни показват обещаващ потенциал през декември, като се има предвид неотдавнашното им представяне и положителното развитие в техните екосистеми. От решаващо значение за инвеститорите обаче е да провеждат собствени проучвания и да оценяват своята толерантност към риска, преди да вземат каквито и да било инвестиционни решения.


Тази статия не представлява инвест

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Тази държава отказва да се присъедини към съюза

Министерството на външните работи на Мексико наскоро отговори на спекулациите относно потенциалния интерес на страната относно присъединяване към групата БРИКС, която се състои от нововъзникващи икономики.

04.03.2024 20:20 2 мин. четене

5 акции, които да избягвате на фона на икономическото състояние на САЩ

Въпреки че в момента пазарите на акции в САЩ са на исторически високи нива, инвеститорите трябва да бъдат предпазливи.

04.03.2024 16:40 3 мин. четене

Икономиката на ОАЕ може драстично да се разрасне през 2024 година

Прогнозите са, че икономиката на Обединените арабски емирства (ОАЕ) ще нарасне с 5% през 2024 г., което е значително увеличение спрямо отчетения през миналата година ръст от 3.4%.

04.03.2024 12:29 1 мин. четене

Ето какво мисли милиардерът Рей Далио за настоящия фондов пазар

Рей Далио, основателят на Bridgewater, наскоро сподели своята гледна точка за сегашното състояние на фондовия пазар, като посочи, че не смята, че той е в балон.

04.03.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.