НАЧАЛО Алткойни

Защо XRP ще издържи?

юли 11, 2018 14:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо XRP ще издържи?

Крипто-пазарите са претърпели странично движение през последните 24 часа, като общата пазарна капитализация все още е на вчерашните нива от 253 милиарда долара.

Кралят на криптовалутите, известен още като Биткойн (BTC), също се е стабилизирал донякъде на нивата от $6,400 и е намалял с приблизително 3,6% през последните 24 часа. Всъщност доминантността на BTC на крипто пазарите вече се е увеличила до 43,4%. Изглежда, че по време на криза, крипто търговците предпочитат да държат BTC, защото е по-малко волатилен от алткойновете по време на мечи периоди на пазара.

Що се отнася до XRP (XRP), тя се задържа в последните 24 часа и спадна само с 2,30%. XRP в момента се оценява на $0.44. Наблюдението, че XRP е по-стабилен от BTC, е причината обмените да приемат цифровия актив като база за търговия. Борси като Zebpay и Unodax предлагат база за търговия с XRP. Това ни води до първата причина, поради която XRP ще издържи. Тези обмени показват, че монетата е тук, за да остане, тъй като тя е непрекъснато добавяна като база за търговия.

Съществува и SBI Virtual Currencies, които са насочени към XRP и обещават да бъдат номер едно в света.

Друга причина, поради която XRP няма да се отива никъде, е фактът, че Ripple Company сега предлага много необходимата яснота, разделяща цифровия актив от компанията Ripple. Това означава, че съдбата на XRP е в ръцете на общността на XRP, а не Ripple. Общността ще определи дали цифровият актив остава релевантен. Поради силната подкрепа, на която се радва валутата, тя е тук да остане в обозримо бъдеще.

На трето място, криптовалутата се смята, че е в начален стадий. Пълното приемане на крипто в Съединените щати се очаква да стане през следващите 10 години. Ние сме ранните осиновители. Следователно, ние не трябва да се паникьосваме от текущото състоянието на пазара, нито да се тревожим от висящите съдебни дела срещу Ripple. Освен това, XRP е напълно отделен от Ripple. Следователно, дори и по делата да не бъде отсъдено в полза на компанията, XRP ще продължи да се предлага на крипто пазарите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

август 19, 2022 21:45 1 мин. четене

Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

Популярен анализатор представя какво може да се случи на хоризонта с един от най-големите проекти в крипто пространството.

август 19, 2022 19:21 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене

Децентрализацията на Етериум е застрашена, твърди проучване

Според този доклад децентрализацията на Етериум и Solana може да е застрашена, се твърди в доклад на Messari.

август 19, 2022 9:23 1 мин. четене