НАЧАЛО Алткойни

Защо може да очакваме бум на Етериум по време на настоящия бичи цикъл

06.06.2024 6:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо може да очакваме бум на Етериум по време на настоящия бичи цикъл

Етериум (ETH) се очаква да се представи стабилно по време на бичия пазар през 2024 г., като анализаторите очакват значителни печалби въпреки текущата му цена под $4,000.

Забележителни фактори като подобрена структура на възнагражденията и значителния обем заключени токени допринасят за тази перспектива.

След одобрението на спот ETF от страна на SEC, Етериум навлиза в обещаваща фаза. Въпреки конкуренцията от страна на Solana и Binance Smart Chain, ролята на Етериум в мрежите от втори слой и пуловете на ликвидност го позиционира за растеж през следващите месеци.

От март големите инвеститори трупат ETH, оказвайки влияние върху по-малките притежатели. Тази тенденция е в съответствие с продължаващия приток на ETH в договори за стейкинг.

Значителна част от ETH остава заключена в протоколите за ликвидност, което допринася за потенциална дефлационна тенденция. Прогнозите предвиждат ETH да достигне $10,000 поради нарастващата полезност и търсене, следвайки траектория, подобна на BTC.

Очаква се стартирането на ETF да стимулира растежа на ETH с краткосрочна цел от $6,000. Първоначалните притоци на ETF ще оценят пазарния интерес, въпреки че масовото приемане може да отнеме време, за да се материализира.

Потенциалът на Етериум да надмине очакванията по време на бичия пазар остават силни, което е подкрепено от гореспоменатите ключови фактори и пазарната динамика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.