НАЧАЛО Алткойни

Защо инвеститорите изкупуват телефоните на Solana?

18.12.2023 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо инвеститорите изкупуват телефоните на Solana?

Трейдърите проявяват голям интерес към новоизлезлия телефон на Solana, Saga, най-вече заради възможността да получат airdrop, съдържащ BONK токени.

Забележително е, че стойността на airdrop-а на токена за купувачите на Saga надхвърли реалната цена на телефона.

Тъй като цената на мобилния телефон на Solana е $599, airdrop събитието на Bonk по същество прави телефонa безплатен за купувачите му.

Между 15 и 16 декември, airdrop-ът, който предоставя 30 милиона BONK токена, се равняваше на около $990 при цена на монетата от $0.000033. Въпреки това към момента на писане на статията, при цена на монетата от около $0.000020, топените от airdrop събитието са на стойност около $600, което пак покрива стойността на телефона.

BONK се предлага на пазара едновременно като “общностен” и “функционален” токен, но неговата полезност изглежда е ограничена единствено до търговия и транзакции.

Въпреки очевидната значимост на този проект, аспектите на управлението остават до голяма степен пренебрегнати. В последните три предложения са участвали само осем лица, което е минималното изискване за приемане на предложението. Забележително е, че повече от една пета от предлагането на BONK е разпределено между 22 първоначални вносители на токени, повечето от които проявяват минимален интерес към дейностите по управление.

Въпреки това, ако тези лица решат да се включат, тяхното участие би могло да окаже значително влияние върху приблизително 16% от токените, разпределени на DAO.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.