НАЧАЛО Алткойни

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

The Graph е една от най-добре представящите се криптовалути днес, а инерцията изглежда идва от отключването на токените.

Обикновено отключването на токени е неблагоприятно, тъй като повече активи заливат пазара, намалявайки цените им. При GRT изглежда сякаш случая е различен.

По данни на Lookonchain, The Graph е отключила 36.8 милиона GRT и е изпратила 18 милиона от тях към Coinbase.

Освен това graph.eth прехвърля GRT към Coinbase при пикова цена почти всеки път от средата на декември насам.

The Graph представя подробна дългосрочна визия

The Graph е Web3 протокол за организиране и достъп до блокчейн данни. Той улеснява разработчиците при създаването на dApps, като предоставя бърз и лесен начин за изискване на данни от различни блокчейн мрежи.

На 7 февруари фирмата за анализи Messari обяви, че е изградила подграф (от subgraph) за индексиране на данни от Aave V3. Подграфите извличат данни от блокчейн и ги обработват, и съхраняват така, че да могат лесно да бъдат търсени чрез интерфейса GraphQL.

Освен това GRT е нараснал с почти 200% през последния месец, което отразява значителния растеж на екосистемата на платформата през последното тримесечие на 2022 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн навлиза в бичи пазар, очаква се възход – CryptoQuant


По-рано този месец Messari съобщи, че активните подграфи на протокола са нараствали стабилно през последните 18 месеца, достигайки 618 до края на 2022 г. Той добави, че екосистемата на The Graph от активни индексатори, делегатори и куратори е нараснала през четвъртото тримесечие.

На 8 февруари подкаста GRTiQ изтъкна някои от забележителните отговори на разработчиците за дългосрочната визия на The Graph. Съоснователят на протокола Янив Тал коментира:

Наистина можете да го разглеждате като обществена услуга, цялото световно публично знание и информация на една ръка разстояние.

Визията на The Graph е да се превърне в Google на криптовалутите.

Цена на GRT

Цената на GRT се повиши с невероятните 69% в рамките на 7-ми февруари. Токенът се покачи до деветмесечен връх от $0.229. Оттогава до момента на писане на статията той се отдръпна до около $0.18.

 

В рамите на последните 30 дни GRT скочи с над 110%, надминавайки повечето криптовалути. Цената на актива се увеличи повече от два пъти през последната седмица.

Въпреки това, подобно на повечето криптовалути, GRT е спаднал с почти 93% от най-високата си стойност от $2.84, достигната през февруари 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене