Home

Защо цената на Aptos (APT) продължава да върви нагоре?

23.10.2022 16:15 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо цената на Aptos (APT) продължава да върви нагоре?

Aptos показа най-голямата възвръщаемост на пазара на криптовалути, след като скочи с повече от 32% през последните 24 часа, въпреки че се сблъска с някои сериозни проблеми веднага след като беше регистрирана на Binance.

За щастие, има няколко сериозни причини, поради които Aptos все още може да успее на пазара.

Отрицателни ставки на финансиране

Стойностите на финансирането понякога могат да действат като признак за обрат на тренда, тъй като отварянето на повече къси позиции става по-скъпо, а биковете получават подкрепа от маркетмейкърите. От техническа гледна точка, след като ставките на финансиране станат отрицателни, те плащат на биковете.

Основната причина за промяната на ставките по финансирането в отрицателни беше активното хеджиране, след като екипът зад Aptos показа неразбиране на някои блокчейн механизми като атаката Sybil.

След пускането на внезапния airdrop Aptos се сблъска със сериозен натиск от продажби, което доведе до срив от $15 до $7. С други думи, прекомерено мечите настроения могат да индикират за обрат на тенденцията.

Подкрепа от инвеститори в рискови активи

Не е тайна, че преди листването на големите борси, Aptos вече получи огромна подкрепа от институционални инвеститори.

Основната причина е обвързаността на проекта с крипто проекта DIEM на Meta, който стана неактуален, след като се сблъска с регулаторни проблеми.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Волатилността достига своето дъно


За съжаление, някои инвеститори се притесняват, че големият процент институционални инвеститори ще доведе до незабавен скок на натиска от продажби, веднага щом APT започне да се възстановява.

Възстановяване на пазара

Въпреки срива от 50%, Aptos остава един от най-големите дигитални активи и евентуално възстановяване на пазара със сигурност ще донесе известна подкрепа за токена.

Освен ако институционалните инвеститори не започнат да продават токена възможно най-скоро, ралито за възстановяване на APT не е нещо, което инвеститорите нямат право да очакват. Към момента на публикуване Aptos се търгува на цена от $10, което представлява 32% увеличение на цената през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Всички стари криптовалути ще се появят на Уолстрийт според експерт

По време на участието си в предаването Squawk Box на CNBC крипто експертът Антъни Помплиано сподели прозренията си за потенциалния приток на средства в спот Етериум ETF.

23.07.2024 18:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.