НАЧАЛО Алткойни

Защо цената на Aptos (APT) продължава да върви нагоре?

октомври 23, 2022 16:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо цената на Aptos (APT) продължава да върви нагоре?

Aptos показа най-голямата възвръщаемост на пазара на криптовалути, след като скочи с повече от 32% през последните 24 часа, въпреки че се сблъска с някои сериозни проблеми веднага след като беше регистрирана на Binance.

За щастие, има няколко сериозни причини, поради които Aptos все още може да успее на пазара.

Отрицателни ставки на финансиране

Стойностите на финансирането понякога могат да действат като признак за обрат на тренда, тъй като отварянето на повече къси позиции става по-скъпо, а биковете получават подкрепа от маркетмейкърите. От техническа гледна точка, след като ставките на финансиране станат отрицателни, те плащат на биковете.

Основната причина за промяната на ставките по финансирането в отрицателни беше активното хеджиране, след като екипът зад Aptos показа неразбиране на някои блокчейн механизми като атаката Sybil.

След пускането на внезапния airdrop Aptos се сблъска със сериозен натиск от продажби, което доведе до срив от $15 до $7. С други думи, прекомерено мечите настроения могат да индикират за обрат на тенденцията.

Подкрепа от инвеститори в рискови активи

Не е тайна, че преди листването на големите борси, Aptos вече получи огромна подкрепа от институционални инвеститори.

Основната причина е обвързаността на проекта с крипто проекта DIEM на Meta, който стана неактуален, след като се сблъска с регулаторни проблеми.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Волатилността достига своето дъно


За съжаление, някои инвеститори се притесняват, че големият процент институционални инвеститори ще доведе до незабавен скок на натиска от продажби, веднага щом APT започне да се възстановява.

Възстановяване на пазара

Въпреки срива от 50%, Aptos остава един от най-големите дигитални активи и евентуално възстановяване на пазара със сигурност ще донесе известна подкрепа за токена.

Освен ако институционалните инвеститори не започнат да продават токена възможно най-скоро, ралито за възстановяване на APT не е нещо, което инвеститорите нямат право да очакват. Към момента на публикуване Aptos се търгува на цена от $10, което представлява 32% увеличение на цената през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla предполагаемо отново ще приема Bitcoin плащания – може ли тази алтернатива да е следваща?

След двегодишно затишие по отношение на Bitcoin (BTC) докладите показват, че Tesla е на път да приеме отново флагманската криптовалута като метод за плащане.

септември 25, 2023 17:00 4 мин. четене

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.