НАЧАЛО Алткойни

Airdrop: Крипто проект раздава $154 милиона на потребителите си

октомври 20, 2022 11:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Airdrop: Крипто проект раздава $154 милиона на потребителите си

Новият крипто проект от първи слой Aptos ще раздаде над 20 милиона APT токена на ранните потребители на мрежата си на стойност около $154,000,000 към момента на писане на статията.

Фондация Aptos, организацията с нестопанска цел, която стои зад проекта, съобщи за airdrop събитието чрез Twitter.

Потребителите, които са попълнили заявление за стимулирана тестова мрежа на Aptos [или] са издали NFT на тестовата мрежа APTOS:ZERO, имат право да претендират за APT токени.

Общо 20,076,150 токена APT ще бъдат пуснати в обръщение на 110,235 участници.

Мрежата Aptos, която е обявена за съперник на Етериум и Solana, използва език за програмиране, първоначално създаден за Diem, изоставения крипто проект на технологичния гигант Meta. Aptos се фокусира върху първоначалната цел на Diem за създаване на супербърз и мащабируем блокчейн.

Към момента на писане на статията Aptos регистрира 25 транзакции в секунда (TPS), но съоснователят Мо Шайх заяви, че този брой ще продължи да расте, тъй като в мрежата стартират още проекти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) за близо $1 милиард напусна Coinbase Pro


Шайх също така призна, че стартирането “можеше да мине по-добре” и че изграждането на децентрализирана общност от нулата е “трудно”.

Airdrop-а на Aptos идва само един ден след старта, при който токенът беше подкрепен от Coinbase, FTX, Binance и други крипто борси.

От стартирането си досега APT е спаднал с 43.7%, търгувайки се на цена от $7.70 с пазарна капитализация от малко над $1 милиард.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.