НАЧАЛО Алткойни

Airdrop: Крипто проект раздава $154 милиона на потребителите си

октомври 20, 2022 11:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Airdrop: Крипто проект раздава $154 милиона на потребителите си

Новият крипто проект от първи слой Aptos ще раздаде над 20 милиона APT токена на ранните потребители на мрежата си на стойност около $154,000,000 към момента на писане на статията.

Фондация Aptos, организацията с нестопанска цел, която стои зад проекта, съобщи за airdrop събитието чрез Twitter.

Потребителите, които са попълнили заявление за стимулирана тестова мрежа на Aptos [или] са издали NFT на тестовата мрежа APTOS:ZERO, имат право да претендират за APT токени.

Общо 20,076,150 токена APT ще бъдат пуснати в обръщение на 110,235 участници.

Мрежата Aptos, която е обявена за съперник на Етериум и Solana, използва език за програмиране, първоначално създаден за Diem, изоставения крипто проект на технологичния гигант Meta. Aptos се фокусира върху първоначалната цел на Diem за създаване на супербърз и мащабируем блокчейн.

Към момента на писане на статията Aptos регистрира 25 транзакции в секунда (TPS), но съоснователят Мо Шайх заяви, че този брой ще продължи да расте, тъй като в мрежата стартират още проекти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) за близо $1 милиард напусна Coinbase Pro


Шайх също така призна, че стартирането „можеше да мине по-добре“ и че изграждането на децентрализирана общност от нулата е „трудно“.

Airdrop-а на Aptos идва само един ден след старта, при който токенът беше подкрепен от Coinbase, FTX, Binance и други крипто борси.

От стартирането си досега APT е спаднал с 43.7%, търгувайки се на цена от $7.70 с пазарна капитализация от малко над $1 милиард.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Нови съмнения за Tether (USDT) тревожат крипто общността

Покрай скорошните събития около FTX много хора подлагат устойчивостта на сферата под съмнение като Tether отново са на фокус.

декември 4, 2022 20:10 1 мин. четене

Активното развитие на Cardano (ADA) може да е разковничето за бъдещето на проекта

От Santiment разкриха, че Cardano (ADA) е начело на списъка с развойна дейност през последните 30 дни. Така актива изпревари криптовалути като Polkadot (DOT) и Етериум (ETH). 

декември 4, 2022 19:14 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

Ето кога Chainlink стартира стейкинг функцията си

Стейкинг функцията на Chainlink ще стартира в основната мрежа на Етериум на 6 декември. Дали това, че периода на заключване на стейкнатите токени е напълно прозрачен ще помогне на Chanlink (LINK) да се конкурира със стейкинга на Етериум, все още не е ясно.

декември 3, 2022 22:05 1 мин. четене