НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Защо Биткойн SV скочи с над 90%?

ЯНУ. 14, 2020 23:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо Биткойн SV скочи с над 90%?

Цената на Биткойн SV бележи невероятен старт на новото десетилетие.

Само тази година, криптовалутата, подкрепена от Крейг Райт, е нараснала с над 220%. BSV вече се е издигнал в челната петорка в момента на писане на статията.


Биткойн SV успя да временно да превземе конкурентният хард форк - Биткойн Кеш (BCH).


Като допълнение към вече големите печалби, постигнати през 2020 г. досега, общата пазарна капитализация на BSV набъбна с още почти 90 процента през последните 24 часа. Малко над 18 милиона единици от криптовалутата в обмен на доставка вече струват общо над $ 5,623,200,000.


Още тази година дигиталната валута, изпревари както Binance Coin (BNB), EOS , така и Лайткойн (LTC). Следващите криптовалути над BSV са големите четри: XRP , Етериум и Биткойн.


Въпреки звездното си представяне досега през 2019 г., изглежда, че позициите на самия връх на класацията по пазарна капитализация засега са безопасни. Например, за да оспори XRP, BSV трябва да добави милиарди към текущата си пазарна капитализация. 


Анализаторът на криптовалути Алистър Милн по-рано отбеляза, че BSV изглежда готов да се превърне във втория най-популярен форк от веригата на Биткойн. 
Има група фактори, които изглежда са отговорни за създаването на голяма част от оптимизма на инвеститорите в проекта Биткойн SV. От тях най-важен изглежда вярата в последните слухове, че Крейг Райт е получил последния документ от “Tulip Trust”. По-рано той каза на съдиите в продължаващата правна битка между себе си и Айра Клейман (брат на покойния Дейвид Клейман), че предаването на този документ би му позволило да уреди над 500,000 BTC, които му е било наредено да плати на наследниците на Клейман.


Новината, че Райт вече е получил документите, които може да го придвижат с една крачка по-близо до приемането му като създател на Биткойн, изглежда е бил извлечен от печалба от довереника на Райт - Калвин Айр. Айр надгражда усилията си за популяризиране на Биткойн SV напоследък с редица намеци, че предстоят големи неща в мрежата в близко бъдеще.Това също вероятно е развълнувало инвеститорите, довеждайки до повишаване на цените.


Друг фактор може да е предстоящ хард форк в Биткойн SV. Известен като ‘Genesis Upgrade’, актуализацията ще премахне ограничението на размера на блоковете напълно.


Налице е и нарастващ интерес към Биткойн SV в Китай. Наскоро Dovey Wan публикува следното видео от конференция на BSV, проведена в страната в края на миналата година.
Wan описва общността на BSV в Китай като подлъгана от “зле измислена, но добре разказана история”.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Големи развития предстоят за Cardano

Поне така твърди Чарлз Хоскинсън.В публикация от 22-ри февруари, съоснователят на Cardano - Чарлз Хоскинсън каза на общността да се подготвят за нещо голямо, което предстои в следващите няколко мес...
ФЕВ. 24, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Enjin вече е пуснат в Етериум Mainnet

Разработчиците на игри и приложения вече ще могат да интегрират криптовалути в своите продукти, без да се налага да пишат сложен код.Enjin, компанията, която стои зад блокчейн проекта, обяви старта на...
ФЕВ. 23, 2020 14:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е позициониран за голям спад

Изглежда, че криптовалутата е в несигурно положение, тъй като в момента е попаднала в мечи технически модел, който би могъл да я тласне значително по-ниско в краткосрочен план.Това, съчетано с факта, ...
ФЕВ. 23, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple са изпратили XRP за $54 милиона до Мексико в рамките на една седмица

Днес тя се превърна в единствената криптовалутна компания, включена в списък на 100-те най-добри доставчици на трансгранични плащания от доставчика на финансови данни FXC Intelligence.Изпълнителният д...
ФЕВ. 22, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света