НАЧАЛО Биткойн

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

декември 3, 2022 16:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като "заблуден" в неотдавнашно интервю за CNBC.

След скорошното интервю на Сам Банкман-Фрийд (SBF) с Андрю Рос Соркин по време на Dealbook събитието на New York Times, бившият главен изпълнителен директор на FTX стана обект на остри и заслужени критики.

Редица коментатори в социалните мрежи разкритикуваха SBF за коментарите му по отношение на масивната „предполагаема“ измама, които изглежда се опитваха да съберат симпатиите на аудиторията.

Аз не съм се опитвал да измамя никого.

Майк Новограц от Galaxy Digital подчерта, че намеренията на бившият глава на FTX нямат значение, тъй като е била извършена измама.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: ЕЦБ: Биткойн е на път към ирелевантност


Той подчерта, че е изненадан от склоността на адвокатите на Банкман-Фрийд да го оставят да говори по време на две интервюта. Наричайки SBF „заблуден“, той подчерта, че е говорил с нарцисизъм и грандоманство.

Новограц допълни критиките си по време на разговора си с Bloomberg, като подчерта, че Банкман-Фрийд и неговия екип трябва да бъдат осъдени.

Той трябва да бъде подведен под отговорност, властите трябва да се разровят и да разберат какво точно се е случило„, каза предприемача.

Когато бе попитан от водещата дали той има доказателства, тъй като все още не са повдигнати обвинения, Новограц каза:

В тази страна си невинен до доказване на противното. Има $9 милиарда, които са били преместени от борсата в личните му сметки, не са ни нужни много други доказателства.

В интервю с Андрю Рос Соркин по време на сегмента Squawk Box на CNBC, Новограц изрази същото виждане:

Нека бъдем наистина ясни. Сам се заблуждаваше относно случилото се и своята вина за него.

Той трябва да бъде подведен под отговорност. Той ще прекара известно време в затвора. Те са извършили голяма измама. И това не беше само Сам. Това не се прави с един човек.

Не казвам, че той дори е планирал всичко това като криминален гении. Това, което са направили, е престъпно и трябва да бъдат преследвани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене

Блокчейн компанията Ripple има нов президент

Ripple назначи нов президент, тъй като се подготвя за решението по делото, заведено от Комисията за ценни книжа и борси (SEC) срещу блокчейн компанията.

януари 29, 2023 12:15 1 мин. четене