НАЧАЛО Други

Yuga Labs придобиват NFT проекта на Beeple

ноември 16, 2022 15:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Yuga Labs придобиват NFT проекта на Beeple

Yuga Labs, компанията създала една от най-известните NFT колекции - Bored Ape Yacht Club (BAYC), придоби Web3 екосистемата WENEW и нейната водеща NFT колекция 10KTF.

WENEW e екосистема, която може да се похвали с партньорството си с марки като Gucci и Louis Vuitton, е основана от Майк Винкелман, известен още като Beeple, Гай Осиери и Майкъл Фидж. Компанията стои и зад 10KTF, оперативно съвместим дигитален магазин, в който притежателите на най-добрите NFT проекти като BAYC, Moonbirds и други могат да изработват уникални по рода си дигитални предмети.

Според Грег Солано, съосновател на Yuga Labs, екипът създал WENEW е намерил начин да създаде завладяваща сериализирана история за Web3, възползвайки се от страстта, която хората изпитват към своите дигитални аватари. Той добави, че разказването на истории и изграждането на светове са основополагащи в Yuga Lаbs и че е развълнуван, че ще могат да работят с компания като WENEW.

Майкъл Фидж ще се присъедини към ръководния екип на Yuga като главен директор по съдържанието, а Майк Винкелман ще се включи като съветник. Преди това Фидж е работил като съосновател и творчески директор на Possible, компания, която създава завладяващи визуални преживявания за големи събития като шоуто на полувремето на Super Bowl и Coachella. След обявяването Yuga Labs намекнаха за интеграцията между 10KTF и Otherside.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Осигурил ли е Гари Генслер регулаторен чадър на основателя на FTX?


Продажбите на NFT проектите на Yuga Labs, включително BAYC, MAYC, Otherdeed и 10KTF, скочиха в понеделник сутринта, оглавявайки класациите на NFT пазара OpenSea.

Yuga Labs непрекъснато разширяват портфолиото си от NFT проекти и интерактивни преживявания. През март компанията придоби CryptoPunks и Meebits, като няколко месеца по-късно освободи търговските права на притежателите им. Компанията създаде и допълнителни NFT колекции като Bored Ape Kennel Club (BAKC), а наскоро издаде и управленски токен – ApeCoin (APE)

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене