НАЧАЛО Други

Yuga Labs придобиват NFT проекта на Beeple

ноември 16, 2022 15:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Yuga Labs придобиват NFT проекта на Beeple

Yuga Labs, компанията създала една от най-известните NFT колекции - Bored Ape Yacht Club (BAYC), придоби Web3 екосистемата WENEW и нейната водеща NFT колекция 10KTF.

WENEW e екосистема, която може да се похвали с партньорството си с марки като Gucci и Louis Vuitton, е основана от Майк Винкелман, известен още като Beeple, Гай Осиери и Майкъл Фидж. Компанията стои и зад 10KTF, оперативно съвместим дигитален магазин, в който притежателите на най-добрите NFT проекти като BAYC, Moonbirds и други могат да изработват уникални по рода си дигитални предмети.

Според Грег Солано, съосновател на Yuga Labs, екипът създал WENEW е намерил начин да създаде завладяваща сериализирана история за Web3, възползвайки се от страстта, която хората изпитват към своите дигитални аватари. Той добави, че разказването на истории и изграждането на светове са основополагащи в Yuga Lаbs и че е развълнуван, че ще могат да работят с компания като WENEW.

Майкъл Фидж ще се присъедини към ръководния екип на Yuga като главен директор по съдържанието, а Майк Винкелман ще се включи като съветник. Преди това Фидж е работил като съосновател и творчески директор на Possible, компания, която създава завладяващи визуални преживявания за големи събития като шоуто на полувремето на Super Bowl и Coachella. След обявяването Yuga Labs намекнаха за интеграцията между 10KTF и Otherside.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Осигурил ли е Гари Генслер регулаторен чадър на основателя на FTX?


Продажбите на NFT проектите на Yuga Labs, включително BAYC, MAYC, Otherdeed и 10KTF, скочиха в понеделник сутринта, оглавявайки класациите на NFT пазара OpenSea.

Yuga Labs непрекъснато разширяват портфолиото си от NFT проекти и интерактивни преживявания. През март компанията придоби CryptoPunks и Meebits, като няколко месеца по-късно освободи търговските права на притежателите им. Компанията създаде и допълнителни NFT колекции като Bored Ape Kennel Club (BAKC), а наскоро издаде и управленски токен – ApeCoin (APE)

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Цените на руския петрол спадат – Индия ще засили покупките

На фона на спада на цената на руския суров петрол, която падна под границата от $60 за барел, заедно с по-широкия спад на международните бенчмаркове, Индия очаква увеличение на придобиването на руски петрол, както разкри високопоставен правителствен източник, говорил анонимно пред Reuters наскоро.

декември 9, 2023 20:00 2 мин. четене

Китай се закани да даде силен тласък на икономиката си през 2024 година

Китай пое ангажимент да засили фискалната си политика през 2024 г. в опит да стимулира икономиката си в затруднено положение. 

декември 9, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа поема инициативата – задават се нови забрани за износа на руски газ

Страните от Европейския съюз са на път да прекратят окончателно вноса на руски газ с въвеждането на мерки, целящи да забранят достъпа на руски енергийни компании до техните газопроводи и терминали.

декември 9, 2023 11:15 3 мин. четене

БРИКС: Индия с важно съобщение за присъединяването на Пакистан към съюза

Индия, като член на БРИКС, наскоро отправи запитвания относно интереса на Пакистан да се присъедини към алианса.

декември 9, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.