НАЧАЛО Алткойни

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

Забележително е, че в мрежата на XRP се наблюдаваха значителни скокове в адресната активност, като бяха поставени рекорди за второто и третото по големина увеличение в историята. Този скок в адресната активност предполага потенциално бичо рали за XRP, според компанията за блокчейн анализи Santiment на 30 май.

На 27 май приблизително 490,000 адреса взаимодействаха в мрежата на XRP, отбелязвайки втория по големина ден на адресна активност, регистриран някога. Това беше последвано от друг значителен скок на 28 май, настъпил само два месеца и половина след най-големия в историята скок на адресната активност, който беше придружен от скок на цената с над 45%.

Екипът за анализи на Santiment посочи, че XRP токенът е показал леко откъсване с около 4% от другите алткойни. Като се имат предвид историческите модели, наблюдавани по време на скока на активността на 18 март, това отделяне потенциално може да стане по-изразено.

Що се отнася до ценовия анализ, към момента на писане на статията XRP се търгуваше на цена от $0.502, което отразява увеличение от около 4.5% през последните 24 часа. През предходните седем дни монетата поскъпна с приблизително 8.5%, което допринесе за общо месечно нарастване от около 5.5%.

По-рано Джон Е. Дийтън, правен експерт и виден коментатор на съдебния процес между Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) и Ripple, изрази изненада от инвеститорите, които са пропуснали възможността да закупят XRP на сравнително ниската цена от $0.48.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Citigroup стартира крипто услуга – пазарен експерт обяснява последиците за SOL, ADA и BTCS

Citigroup наскоро обяви старта на новата си услуга за дигитални активи – Citi Token Services – за управление на парични средства и търговско финансиране. Това има някои значителни последици за пазара на криптовалути.

септември 24, 2023 17:00 3 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.