НАЧАЛО Други

XRP може да се повиши с 1360% и да стигне до $7

юни 26, 2018 12:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP може да се повиши с 1360% и да стигне до $7

Бумът на криптoвалутите през декември 2017 г. и януари 2018 г. е инжектирал криптовалутите в mainstream-а.

Популярните новинарски бюра бяха заляти с новини за цената на Биткойн, докато „най-голямата“ криптовалута достигна впечатляваща инерция, а други криптовалути като XRP на Ripple всъщност, успяха да направят по-голямо въздействие, въпреки че се движеха само до стойност от $ 3.65, което до ден днешен е рекордната цена на Ripple.

Невероятно, през това време, Ripple XRP успя да се покачи с 1360%, от начална цена, която е средно около $ 0.25.

Ето защо искаме да се върнем към това време и да видим докъде Ripple XRP ще стигне, ако друг бум на криптовалути от този род удари на пазарите, което наистина е възможно.

Преди да продължа, моля, не забравяйте, че това не е инвестиционен съвет, това се основава изцяло на спекулации. Ripple XRP може да се покачи отново с 1360%, но това ще отнеме абсолютно перфектни пазарни условия, които в крайна сметка са много трудни за постигане.

Независимо от това, важно е да се обмисли как бъдещите вълни на пазара биха могли да засегнат днешните цени.


Ripple XRP се оценява на $ 0.48 в момента, следователно, повишение от 1360% ще значи, че Ripple XRP ще удари $ 7.00, много постижима цифра, но много далечен блян.

Както споменахме, това ще разчита на перфектни пазарни условия, но освен това се предполага, че увеличаването на приемането на Ripple XRP би могло да допринесе и за това. Ако Ripple XRP се превърне в по-интегрирана част от нещо подобно на приложението OnePayFX на Santander (например), тогава можем много добре да видим стойността на валутата да нарасне значително. Свържете това с добър пазар и разбира се други положителни съобщения, бихме могли да видим Ripple XRP, да надхвърлии $ 5.00, удряйки нови висоти, което води до много положителна траектория.

Кога ще се случи това? Не можем да бъдем сигурни. Пазарите са почти позитивни за прогнозиране. Това просто цели да подчертае потенциала за растеж, който се използва от Ripple XRP. Валутата е много подценена в момента поради редица причини, затова, когато пазарите тръгнат отново, Ripple XRP ще се възползва още веднъж от това. Надяваме се това да се случи утре и всички ние можем да се насладим на славата на XRP. Реалистично обаче може да чакаме известно време, преди да видим Ripple XRP на $7,00. Засега ще трябва да чакаме и да видим.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене