НАЧАЛО Други

XRP може да се повиши с 1360% и да стигне до $7

юни 26, 2018 12:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP може да се повиши с 1360% и да стигне до $7

Бумът на криптoвалутите през декември 2017 г. и януари 2018 г. е инжектирал криптовалутите в mainstream-а.

Популярните новинарски бюра бяха заляти с новини за цената на Биткойн, докато „най-голямата“ криптовалута достигна впечатляваща инерция, а други криптовалути като XRP на Ripple всъщност, успяха да направят по-голямо въздействие, въпреки че се движеха само до стойност от $ 3.65, което до ден днешен е рекордната цена на Ripple.

Невероятно, през това време, Ripple XRP успя да се покачи с 1360%, от начална цена, която е средно около $ 0.25.

Ето защо искаме да се върнем към това време и да видим докъде Ripple XRP ще стигне, ако друг бум на криптовалути от този род удари на пазарите, което наистина е възможно.

Преди да продължа, моля, не забравяйте, че това не е инвестиционен съвет, това се основава изцяло на спекулации. Ripple XRP може да се покачи отново с 1360%, но това ще отнеме абсолютно перфектни пазарни условия, които в крайна сметка са много трудни за постигане.

Независимо от това, важно е да се обмисли как бъдещите вълни на пазара биха могли да засегнат днешните цени.


Ripple XRP се оценява на $ 0.48 в момента, следователно, повишение от 1360% ще значи, че Ripple XRP ще удари $ 7.00, много постижима цифра, но много далечен блян.

Както споменахме, това ще разчита на перфектни пазарни условия, но освен това се предполага, че увеличаването на приемането на Ripple XRP би могло да допринесе и за това. Ако Ripple XRP се превърне в по-интегрирана част от нещо подобно на приложението OnePayFX на Santander (например), тогава можем много добре да видим стойността на валутата да нарасне значително. Свържете това с добър пазар и разбира се други положителни съобщения, бихме могли да видим Ripple XRP, да надхвърлии $ 5.00, удряйки нови висоти, което води до много положителна траектория.

Кога ще се случи това? Не можем да бъдем сигурни. Пазарите са почти позитивни за прогнозиране. Това просто цели да подчертае потенциала за растеж, който се използва от Ripple XRP. Валутата е много подценена в момента поради редица причини, затова, когато пазарите тръгнат отново, Ripple XRP ще се възползва още веднъж от това. Надяваме се това да се случи утре и всички ние можем да се насладим на славата на XRP. Реалистично обаче може да чакаме известно време, преди да видим Ripple XRP на $7,00. Засега ще трябва да чакаме и да видим.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase няма никаква стойност, твърди Насим Талеб

Авторът на „Черният лебед“ и „Антикрехкост“ Насим Талеб е изключително негативно настроен към акциите на борсата Coinbase.

ноември 28, 2022 13:03 1 мин. четене

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене