НАЧАЛО Алткойни

XRP: Анализатор разглежда какво предстои за актива покрай делото

25.09.2022 16:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Анализатор разглежда какво предстои за актива покрай делото

Популярен крипто анализатор прогнозира големи печалби за криптовалутата на блокчейн компанията Ripple - XRP.

Той базира прогнозата си на развитието на правната битка между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Към края на 2020 г. SEC заведе дело срещу Ripple по обвинения, че е емитирала и продавала XRP като нерегистрирана ценна книга.

В ново видео анализаторът “DonAlt” сподели мнението си, че XRP може да направи значителни печалби, ако Ripple спечели съдебното дело срещу SEC.

Като цяло бих искал да задържа това, докато новините за SEC не станат по-напечени, защото това е един вид разказът, който има, и това е един от факторите, поради които исках да купя това нещо и всъщност го гледах толкова дълго. 

Ако спечелят делото… Мисля, че то просто ще [скочи много]… Ако това се случи, много хора ще купят. Ще продам в това движение, ако се получи…

Ако Биткойн изглеждаше солидно на $21,000, просто си стоеше там, щях да държа това до $1, ако не и до $2 или $3.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството


Анализаторът подчерта, че от техническа гледна XRP се колебае близо до ниво на съпротива. И въпреки това криптовалутата все още може да се повиши в зависимост от това как ще се развие делото срещу Ripple.

Мисля, че на това ниво тук бихте продали ($0.50)… или ако не продадете тук, смятам, че ще се насочите към $0.90. 

Мисля, че или – това са реалистичните цели… Ако получите положителни новини за делото на SEC, просто не искате да продавате. 

Искате да продавате на много високи [ценови] равнища или докато инерцията не пресъхне, което според мен няма да се случи скоро.

Цената на XRP се повиши, след като и Ripple, и SEC подадоха молби за съкратено съдебно решение. С тези искания по същество се иска от съдията да направи избор и да прекрати процеса, без да се стига до съдебно жури.

Наскоро лобистката група за криптовалути Chamber of Digital Commerce (CDC) получи одобрение от федерален съд на САЩ да бъде amicus curiae (лат. – приятел на съда).

Съдия Анализа Торес от Окръжния съд на САЩ за Южния район на Ню Йорк удовлетвори молбата на CDC за разрешение да подаде кратка информация amicus curiae. Краткият доклад amicus curiae обикновено се подава от лице или организация, която не е страна по делото, но ще подаде молба до съда за разрешение да представи кратък доклад с намерение да повлияе на решението на съда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.