Home

XRP: Coinbase иска да помогне на Ripple в делото срещу SEC

01.11.2022 14:07 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
XRP: Coinbase иска да помогне на Ripple в делото срещу SEC

Борсата за криптовалути Coinbase поиска да подаде кратък доклад в подкрепа на Ripple Labs Inc., за да се включи в продължаващото съдебно дело между Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) и Ripple.

Coinbase, която е най-голямата платформа за търговия с криптовалути в САЩ по обем на търговия, подаде в понеделник молба за представяне на кратък доклад в подкрепа на защитата на Ripple за справедливо уведомяване.

Coinbase заяви в подаденото заявление, че правителствените агенции не могат да осъждат поведение като нарушение на закона, без да предоставят справедливо уведомление, но “като съди продавачите на XRP токени, след като са направили публични изявления, сигнализиращи, че тези сделки са законни, SEC е изгубила от поглед този основен принцип”.

През декември 2020 г. SEC заведе дело срещу Ripple и нейните ръководители като твърди, че продажбата на XRP представлява предлагане на нерегистрирани ценни книжа на стойност над $1.38 милиарда.

Докладът на Amicus curiae (приятел на съда) oбикновено се подава от физическо лице или организация, която не е страна по делото, но има за цел да повлияе на решението на съда.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга


Фирмата за частни капиталови инвестиции Valhil Capital LLC и индустриалният алианс Съвета за крипто иновации също поискаха в понеделник да представят такива кратки становища.

През септември крипто лобистката група Камарата на дигитална търговия получи одобрение от съда да подаде доклада.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

Великобритания планира да регулира съвременните AI модели

Новото правителство на Обединеното кралство очерта плановете си за регулиране на усъвършенстваните модели на изкуствен интелект, с което се отклони от предишните политики, както бе подчертано в неотдавнашната реч на крал Чарлз относно законодателната програма, включваща над 35 законопроекта.

18.07.2024 9:30 2мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

БРИКС: Русия отправя предупреждение за крипто добивa

БРИКС и по-специално Русия изразиха загриженост относно въздействието на добива на криптовалути върху енергийната инфраструктура, като подчертаха необходимостта от по-строги правила.

18.07.2024 6:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.