НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга

ноември 1, 2022 11:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга

Крипто анализаторът и водещият на канала InvestAnswers в YouTube каза, че Биткойн (BTC) може да се покачи с 300% преди следващия халвинг.

Във видеото си анализаторът сподели, че силните ралита на BTC обикновено предхождат халвинга на актива – събитие, при което възнагражденията за блоковете на миньорите се намаляват наполовина и по този начин се контролира бъдещото предлагане.

Според анализатора историческият прецедент, базиран на датите на халвинг събитията, поставя BTC около нивото от $63,000 до март 2024 г., което би било повече от 200% ръст спрямо текущите цени.

Исторически погледнато, Биткойн започва да се покачва 15 месеца преди следващия халвинг. Следващото такова събитие се очаква през април или май 2024 г. – много слухове се носят, че това може да се случи през декември 2023 г., в зависимост от действителното време на блоковете, ако то отиде до по-малко от 10 минути. Аз все още се придържам към времевата рамка от април 2024 г. 

Ноември 2022 г. е на 15 месеца от тази дата на халвинг… Биткойн има тенденция да завърши с 39% от мястото, където се търгуваше 24 месеца преди халвинга, и това би означавало, че през март 2022 г. ще бъде $45,538, умножени по едно плюс 39% [(45,538* (1+39%)]… Това би трябвало да ни доведе до $63,160 до март 2024 г. 

И не забравяйте, че това не е краят. След халвинга е моментът, в който се случва истинското действие… 

Така че просто помислете за това. Петнадесет месеца от сега са малко повече от година и четвърт, което не е много време. Биткойн може да се утрои и след това може да направи още много след това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Атлкойнът демонстрира сила – какво да следим?


Компанията за блокчейн анализ Santiment сподели наблюдения за движенията на китовете.

Китовете са били заети в понеделник след волатилността през уикенда. Може би най-значимите активи, при които се наблюдава увеличение на транзакциите на китовете с над $100,000, са Tether и USDCoin. С придвижването на голяма покупателна способност основните пазарни движения трябва да продължат.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Етериум срещу Биткойн: Анализатор оценява потенциала на алткойна да задмине BTC

Бенджамин Коуен, стратег по криптовалутите, споделя своите виждания за потенциалното представяне на Етериум (ETH) в сравнение с Биткойн (BTC) в бъдеще.

май 31, 2023 10:00 1 мин. четене

Цената на Биткойн може да направи корекция, както през 2019 г. според анализатор

Популярният крипто анализатор Бенджамин Коуен направи предпазливо изявление относно текущата ценова формация на Биткойн (BTC), като предположи, че има сходства с предишен случай през 2019 г., който доведе до корекция на пазара.

май 31, 2023 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.