НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга

01.11.2022 11:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Цената може да нарасне с 300% преди халвинга

Крипто анализаторът и водещият на канала InvestAnswers в YouTube каза, че Биткойн (BTC) може да се покачи с 300% преди следващия халвинг.

Във видеото си анализаторът сподели, че силните ралита на BTC обикновено предхождат халвинга на актива – събитие, при което възнагражденията за блоковете на миньорите се намаляват наполовина и по този начин се контролира бъдещото предлагане.

Според анализатора историческият прецедент, базиран на датите на халвинг събитията, поставя BTC около нивото от $63,000 до март 2024 г., което би било повече от 200% ръст спрямо текущите цени.

Исторически погледнато, Биткойн започва да се покачва 15 месеца преди следващия халвинг. Следващото такова събитие се очаква през април или май 2024 г. – много слухове се носят, че това може да се случи през декември 2023 г., в зависимост от действителното време на блоковете, ако то отиде до по-малко от 10 минути. Аз все още се придържам към времевата рамка от април 2024 г. 

Ноември 2022 г. е на 15 месеца от тази дата на халвинг… Биткойн има тенденция да завърши с 39% от мястото, където се търгуваше 24 месеца преди халвинга, и това би означавало, че през март 2022 г. ще бъде $45,538, умножени по едно плюс 39% [(45,538* (1+39%)]… Това би трябвало да ни доведе до $63,160 до март 2024 г. 

И не забравяйте, че това не е краят. След халвинга е моментът, в който се случва истинското действие… 

Така че просто помислете за това. Петнадесет месеца от сега са малко повече от година и четвърт, което не е много време. Биткойн може да се утрои и след това може да направи още много след това.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Cardano (ADA): Атлкойнът демонстрира сила – какво да следим?


Компанията за блокчейн анализ Santiment сподели наблюдения за движенията на китовете.

Китовете са били заети в понеделник след волатилността през уикенда. Може би най-значимите активи, при които се наблюдава увеличение на транзакциите на китовете с над $100,000, са Tether и USDCoin. С придвижването на голяма покупателна способност основните пазарни движения трябва да продължат.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

Манията по Биткойн Runes отминава след огромен срив на транзакциите

Протоколът Bitcoin Runes, стартиран на 20 април, първоначално се наложи като доминиращ в трафика на блокчейна на Биткойн в осем дни, предимно през уикендите, което съвпадна с четвъртото халвинг събитие на Биткойн.

23.05.2024 17:00 1 мин. четене

Доналд Тръмп започна да приема Биткойн, Етериум и други криптовалути за кампанията си

Уебсайтът на предизборната кампания на бившия президент Доналд Тръмп обяви, че приема дарения в криптовалута, като предоставя на потребителите възможността да правят вноски с фиатна валута или с различни криптовалути.

23.05.2024 7:00 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.