Home

Web3 компанията Animoca Brands обмисля IPO през 2025 година

27.06.2024 9:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Web3 компанията Animoca Brands обмисля IPO през 2025 година

Animoca Brands, водещ играч в областта на блокчейн игрите и Web3 инвестициите, обмисля да излезе на борсата още през следващата година.

Компанията разглежда потенциални листвания в Хонконг или в Близкия изток. Въпреки че са проведени първоначални дискусии с инвестиционни банки, съоснователят Ят Сиу спомена, че Animoca все още не е назначила официално финансови съветници за процеса. Тази стъпка подтвърждава амбициите на компанията за растеж и увереността ѝ в разширяващия се пазар на дигиталните активи.

Animoca Brands обмисля IPO

Доклад на The Information от сряда разкри, че Animoca Brands планира първично публично предлагане (IPO) през 2025 г. Дружеството обмисля варианти за листване в Хонконг или Близкия изток, както потвърди съоснователят Ят Сиу.

Това потенциално първично публично предлагане бележи завръщането на Animoca на публичните пазари повече от четири години, след като бе изключена от Австралийската борса за ценни книжа поради счетоводни проблеми. Както Хонконг, така и Близкият изток се очертават като благоприятни за криптовалутите региони, като са разработили регулации за привличане на крипто компании и разширяване на технологичния сектор и капиталовите си пазари.

Макар че точното място за IPO все още не е определено, сериозните инвестиции на Animoca в NFT и компании за крипто игри подчертават ясна стратегическа насока за нейното публично листване.

Разширяване на Web3 екосистемата

Animoca Brands прави забележителен напредък в Web3 пространството със своите амбициозни проекти. Ключова инициатива е разработването на мрежата Moca, проектирана за съвместимост с всяко децентрализирано приложение, портфейл или блокчейн. Тази мрежа, поддържана от над 450 компании в рамките на екосистемата на Animoca, е насочена към потребителска база от около 700 милиона души.

Компанията очаква, че с присъединяването на повече партньори и потребители към Moca мрежата ще успее да увеличи ресурсите си и да създаде повече стойност и ползи за обществото. Освен това през лятото Animoca планира да пусне в Япония NFT платформа, канейки ентусиасти и потенциални потребители да участват в този иновативен проект.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изявлението на председателят на Федералния резерв повлия на златото

Във вторник цените на златото отбелязаха повишение, отчасти стимулирано от коментарите на председателя на Федералния резерв Джером Пауъл, които засилиха очакванията за потенциално намаляване на лихвения процент през септември.

16.07.2024 18:00 1мин. четене

Акциите на MicroStrategy се покачват с 15% на фона на Биткойн ралито

В понеделник акциите на MicroStrategy поскъпнаха с 15%, следвайки двуцифрения ръст на Биткойн до $65,000.

16.07.2024 16:00 1мин. четене

Stripe разширява крипто услугите си в Европа с новаторска интеграция

Stripe разшири интеграцията си с криптовалути в Европа, като даде възможност на клиентите в ЕС да купуват Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други криптовалути, използвайки издадените от Stripe кредитни или дебитни карти.

16.07.2024 15:30 1мин. четене

Kraken даде официален срок за изплащанията от Mt. Gox

Kraken, борса за криптовалути, обяви, че е получила средства от фалиралата крипто борса Mt. Gox, според изявление по електронната поща.

16.07.2024 14:32 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.