НАЧАЛО Биткойн

Всички инвеститори в Биткойн (BTC) са на печалба

06.03.2024 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Всички инвеститори в Биткойн (BTC) са на печалба

Според данни, предоставени от агрегатора за анализ на веригата IntoTheBlock, Биткойн е постигнал нов етап, който не е свързан с цената му.

IntoTheBlock с гордост обяви в неотдавнашен туит, че всички адреси на Биткойн, възлизащи на общо 1.06 милиона, в момента са на печалба. Това постижение съвпадна с достигането на границата от $68,000 от страна на Биткойн в понеделник.

Платформата за анализи изтъкна тези данни, подчертавайки, че оптимизмът за Биткойн е достигнал безпрецедентни нива.

Нещо повече, през изминалата седмица големите притежатели на криптовалута, обикновено наричани китове в крипто общността, са акумулирали 4,177 BTC, което се равнява на около $280 милиона при текущите нива на цената на Биткойн.

Данните на CoinMarketCap също така показват, че индексът на страха и алчността на Биткойн е навлязъл в зоната на “екстремна алчност“.

Малко по-късно, на 5 март около 17:00 ч. българско време, цената на Биткойн (BTC) достигна нов исторически връх от $69,320 на американската криптоборса Coinbase.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече притежават значително количество BTC, възлизащо на около 9% от общото предлагане на монети.

18.04.2024 8:00 2 мин. четене

Биткойн халвингът може да е добра новина за майнинг сектора – ето защо

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн е на път да катализира преход към по-екологично устойчива екосистема за добив на BTC, тъй като миньорите се стремят да смекчат очакваното намаляване на рентабилността, като използват по-екологични източници на енергия.

17.04.2024 22:00 2 мин. четене

Икономистът Питър Шиф нападна пазара на Биткойн ETF

Привърженикът на златото Питър Шиф изрази съмнения относно прогнозите на анализаторите за целева цена от $100,000 за Биткойн (BTC) през настоящата бича фаза.

17.04.2024 16:00 2 мин. четене

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.