НАЧАЛО Биткойн

Войната за Биткойн ETF – коя компания ще излезе номер едно?

20.12.2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Войната за Биткойн ETF – коя компания ще излезе номер едно?

Най-големите финансови институции се подготвят за безпрецедентна маркетингова демонстрация, тъй като се очертава одобрение за Биткойн ETFs, което може да катализира рязък скок в масовото приемане на Биткойн през 2024 г.

В Съединените щати значими финансови институции се подготвят за маркетингова битка с високи залози, тъй като разрешението за спот Биткойн ETF наближава. Проницателна прогноза за този предстоящ сценарий беше споделена от потребител на Reddit, известен като “slvbtc“.

Slvbtc прогнозира, че ако заявленията за спот ETF бъдат одобрени, както се очаква, финансови гиганти като BlackRock, Wisdom Tree, Galaxy, Valkyrie, Ark Invest, VanEck, Fidelity, NYDIG, Franklin и Global X – контролиращи общ портфейл за управление на активи от приблизително $15 трилиона – ще се впуснат в ожесточена конкуренция. Тези структури са готови да отделят значителни маркетингови бюджети, борейки се за доминиращо положение на пазара на Биткойн ETF.

Тяхната цел е ясна: да се превърнат в предпочитан избор за Биткойн инвестиции. Постигането на тази цел налага натрупването на най-големия управляван Биткойн, което ги принуждава да прилагат агресивен маркетингов подход, за да изпреварят конкурентите си. В публикацията на Slvbtc в Reddit се предвижда интензивна маркетингова битка, която ще се разгърне през 2024 г., тъй като всеки субект ще се бори за първоначално предимство.

Slvbtc предвижда сценарий, при който промоциите на Биткойн ETF ще се разпространят в различни медии, като ще обхванат телевизионни реклами, реклами в метрото, YouTube и дори дисплеи на известни места като Таймс Скуеър. Това съгласувано маркетингово усилие има за цел да катапултира Биткойн в масовото съзнание както никога досега.

Slvbtc с чувство за хумор се позова на фигури като Питър Шиф, известен с критичната си позиция по отношение на Биткойн предполагайки:

Питър Шиф вероятно ще получи нервен срив, виждайки всичките реклами на Биткойн ETF навсякъде, където погледне.

Публикацията на Slvbtc в Reddit очертава потенциалната траектория, по която Биткойн се приближава към масовото приемане. Ако прогнозите за ранно одобрение на Биткойн ETF през следващата година се сбъднат, финансовият пейзаж е готов да стане свидетел на исторически маркетингов сблъсък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF ли ще е фактора, който да тласне цента до нови рекорди?

Неотдавнашният скок на цената на Биткойн (BTC), предизвикан от вълнението около одобрените спот ETF-и, донесе радост на голяма част от инвеститорите.

21.02.2024 17:00 1 мин. четене

Ето какво може да доведе до най-големият бичи пазар в историята на криптовалутите

Основателят на BitMEX Артър Хейс предположи, че два ключови фактора могат да предизвикат безпрецедентен скок на крипто пазара през този цикъл.

21.02.2024 15:00 1 мин. четене

Майкъл Сейлър разкри дали има намерения да продава Биткойн

В неотдавнашен разговор с Bloomberg Майкъл Сейлър, бившият главен изпълнителен директор на MicroStrategy, потвърди твърдата си отдаденост на Биткойн (BTC), като изрази намерението си да продължи да придобива криптовалутата за неопределено време.

21.02.2024 14:30 1 мин. четене

Едуард Сноудън отново похвали Биткойн

Едуард Сноудън, известният бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност, отново изрази подкрепата си за Биткойн на 18 февруари.

21.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.