НАЧАЛО Алткойни

Водещ разработчик на SHIB посочи графика за бета тестването на Shibarium

март 15, 2023 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Водещ разработчик на SHIB посочи графика за бета тестването на Shibarium

Водещият разработчик на проекта от втори слой на Шиба Ину (SHIB), "Shytoshi Kusama" очерта предварителен график за завършване на фазата на бета тестване.

Kusama разкри чрез SHIB инфлуенсър, че тестовата мрежа на Shibarium, “Puppynet”, може да започне да функционира в рамките на два месеца, но периодът на тестване може да продължи до юли 2023 г.

По време на тази фаза екипът на SHIB ще се съсредоточи върху идентифицирането и отстраняването на евентуални грешки в системата. Shibarium е протокол от втори слой, разработен върху Етериум (ETH), подобен на Polygon (MATIC).

Наскоро SHIB пусна бета версията на Shibarium, за да могат бета тестерите да я проучат, но Kusama предупреди потребителите, че токените в тестовата мрежа Puppynet, където се провежда бета версията, не са реални инвестиции.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Неочакван скок от 17% заличи загубите от уикенда


След приключване на бета-тестването Shibarium ще предложи нова екосистема от потребителски монети, които могат да се търгуват с помощта на Bone ShibaSwap (BONE) за заплащане на такси за газ. Към момента на писане на статията SHIB се търгува на около $0.000011.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

Voltaire ерата на Cardano: Овластяване на общността за децентрализирано управление

По-късно тази година Cardano ще навлезе в Voltaire ерата, която има за цел да създаде самодостатъчна система, позволяваща на участниците в мрежата да направляват бъдещото развитие на платформата чрез системи за гласуване и управление на паричния поток.

март 27, 2023 19:05 2 мин. четене

5 алткойна, които да следите тази седмица (27.03.2023-02.04.2023)

Биткойн (BTC) продължава да запазва позициите си и в момента се търгува на ниво от около $27,800, тъй като пазарът не показва сериозни признаци на изключителна волатилност, въпреки опасенията за предстояща кредитна криза.

март 27, 2023 12:00 5 мин. четене

DeFi платформа, базирана на Етериум, се бори да се конкурира

Според Santiment слабото представяне на SUSHI може да се дължи на неспособността ѝ да задържи потребителите и да се конкурира с други DeFi платформи.

март 27, 2023 10:11 2 мин. четене