НАЧАЛО Други

Виталик Бутерин вече не е милиардер

май 22, 2022 10:41 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Съоснователят на Етериум Виталик Бутерин разкри, че вече не е милиардер след неотдавнашната пазарна капитулация, която силно срина цената на Етериум (ETH), неговият основен инвестиционен актив.

Сривът на крипто пазарите през последните седмици на фона на масовите разпродажби на традиционните пазари изтри милиарди от богатството на видни предприемачи в и извън крипто индустрията.

В петък Бутерин потвърди в туит, че вече не е милиардер.

Бутерин, който става съосновател на Етериум блокчейна през 2014 г., видя, че притежанията му в Етериум (ETH) се сринаха с над 50%, откакто достигна най-високата стойност от $4,800 през ноември 2021 г., когато състоянието му беше оценено на около $1.5 милиарда.

Етериум не беше грешка

Съоснователят на Етериум също обсъди компромисите между непредубедеността и страстта в серия от туитове в петък. Докато изразяваше подкрепа за блокчейна на Етериум, Бутерин изпрати силно послание до троловете, като каза, че Етериум не е грешка.

НЕ ИЗПУСКАЙ
Какво да очакваме от дискусията „CBDC:Авангарда на финансите“?

Виталик Бутерин отбеляза:

Едно по-широко противоречие, за което мисля, е компромисът между откритостта и страстта. Възможно ли е едновременно да действате страстно върху света въз основа на настоящите си вярвания и да бъдете отворени за възможността тези вярвания да са много погрешни? Как се справяте с това?

Това е трудно. В крайна сметка вие правите грешка във вашите вярвания и (особено ако сте в политиката, но също и в някои други области) да коригирате тази грешка означава да признаете, че предишна версия на вас самите е допринесла негативна стойност за света.

Забелязвам, че много хора просто избират хипер-лоялна ангажираност към кауза до степен, която забранява признаването на вина извън ограничен диапазон, и много други хора просто се примиряват да бъдат чисти учени, [отделени от света].
Съжалявам, моите гледни точки […] остават непроменени.“

Стартирането на „сливането“ на Етериум вероятно ще се случи през август

Говорейки на срещата на върха на Етериум в Шанхай, Бутерин каза, че сливането (или The Merge) на Етериум е на път да се състои, преди да бъде забавено от „трудостната бомба“.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн може да падне значително, твърди Робърт Кийосаки

Според Бутерин, ако всичко върви по план, дългоочакваният преход към доказателство за залог (PoS) ще се случи през август. Той обаче посочи, че старта може да бъде отложен за септември или октомври, ако бъдат открити потенциални рискове.

Виталик Бутерин отбеляза:

Ако всичко върви добре, сливането ще се случи през лятото… И аз предлагам август да е възможната дата за това да се случи. Ако няма проблеми и, разбира се, винаги има проблем, възможно е да се случи септември и октомври.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене