НАЧАЛО Други

Виталик Бутерин: Фокусирайте се върху технологията, а не върху цените

декември 6, 2022 11:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Виталик Бутерин: Фокусирайте се върху технологията, а не върху цените

Секторът остава в застой след фалита на управляваната от Сам Банкман-Фрийд компания FTX, а криптопазарът претърпя тежък срив, като Биткойн (BTC) и основните алткойни спаднаха с повече от 70%. 

Въпреки това съоснователят на Етериум (ЕTH) Виталик Бутерин изрази мнение, че крипто общността трябва да се съсредоточи върху технологичната част, вместо върху цените. 

Бутерин вярва, че да се занимаваш с технологиите е „значителна и положителна“ дейност в сравнение с това да се ангажираш с крипто заради потенциалните финансови печалби.  


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Solana (SOL): Какви са бъдещите перспективи на проекта?


По-рано тази година основателят на Етериум заяви, че създателите на криптовалути биха приветствали нов мечи пазар. Това е така, защото в тези периоди обикновено се появяват много интересни проекти.

Според мнозина покачващите се цени на криптовалутите привличат огромно внимание при бичи пазар, като алчността и спекулациите са на фокус. Веднага щом цените се сринат, спекулантите са склонни да напускат пазара, а разработчиците са тези, които остават.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене

Yuga Labs уреди дело с едно от лицата зад имитацията на Bored Ape Yacht Club

Компанията зад колекцията Bored Ape Yacht Club (BAYC), Yuga LAbs уреди съдебно дело с един от разработчиците, стоящи зад имитацията на проекта, известна като RR/BAYC.

февруари 8, 2023 13:07 2 мин. четене