НАЧАЛО Други

Висшата лига води преговори за партньорство със Sorare

октомври 28, 2022 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Висшата лига води преговори за партньорство със Sorare

Съобщава се, че Висшата лига, една от най-големите футболни организации в света, води разговори със своите отбори за подписване на многогодишна сделка със Sorare за дигитални колекционерски предмети.

Сделката ще включва многогодишен договор за статични изображения на играчи под формата на NFT. Ако бъде подписана, тя ще възлиза на приблизително $34.7 милиона годишно и ще замени първоначалната сделка на Висшата лига с ConsenSys, по която се работеше – но не беше подписана – по-рано тази година, съобщи Sky News.

Смята се, че ConsenSys, доставчикът на блокчейн инфраструктурата на Infura и MetaMask, се е опитал да предоговори договор на по-ниска цена с Висшата лига, след като оценките и обемите на NFT спаднаха през изминалата година.

Твърди се, че тогава Sorare са предложили „по-изгоден“ договор от преразгледаното предложение на ConsenSys.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Достигнали сме дъното – мечките ще бъдат смазани, твърди трейдър


Съобщава се, че Висшата лига, футболната организация от най-високо ниво в Обединеното кралство със стотици милиони фенове, също е в процес на обсъждане с Dapper Labs, друга компания за дигитални колекции, която стартира платформата NBA Top Shots.

Sorare е платформа за дигитални колекционерски предмети под формата на NFT, която наскоро си партнира с NBA, както и с други спортни лиги. Наскоро тя набра $680 милиона финансиране и беше оценена на над $4 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене