НАЧАЛО Алткойни

Достигнали сме дъното – мечките ще бъдат смазани, твърди трейдър

октомври 28, 2022 13:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Достигнали сме дъното – мечките ще бъдат смазани, твърди трейдър

Криптоанализатор и трейдър Джейсън Пицино разглежда вероятността криптопазарът вече да е достигнал дъното си.

Започвайки с Биткойн (BTC), Пицино сподели в YouTube видео, че е малко вероятно водещият криптоактив да падне до $10,000, ако се изтласка над върха, достигнат за последно през август.

Ако стигнем малко по-близо до този следващ суинг връх на $23,000 и, разбира се, до моето обръщане на Уайкоф на $23,200, а след това и до месечния суинг връх на $25,200 (така че това ще бъде големият връх, който мечките ще трябва да наблюдават)… $10,000 вероятно може да се каже, че са напълно изключени, забравете за тях…

Това не изглежда много добре за тези мечки, които чакат $10,000 за Биткойн.

Коментирайки Етериум (ETH), Пицино сподели, че най-големия алткойн по пазарна капитализация показва “много повече сила” и е малко вероятно да падне под $500.

ETH определено показва много повече сила… консолидацията беше над предишната зона. 

ETH е на около $1,500, намира се над зоната от 50% [съотношенията на Фибоначи]. Така че мисля, че ако чакаме ETH да падне до $300, $400, $500, вероятно трябва да забравим тези неща точно сега.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум може да надмине Биткойн и фондовия пазар – М. МакГлоун


Според Пицино пробивът на Етериум над тренд линията на мечия пазар ще даде още доказателства, че дъното за Биткойн и други крипто активи е било достигнато.

След като [тренд линията на мечия пазар на Етериум] бъде пробита, ще има още една отметка за това, че това дъно при криптовалутите и Биткойн е налице. И след това просто трябва да изчакаме този период на натрупване.

В зависимост от това колко време ще отнеме, може би този път ще е по-бърз, може би ще е малко по-кратък… но така или иначе, все още изглежда, че мечките биват абсолютно смазани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Алткойн скочи с 800% от началото на годината – ще продължи ли възхода?

Крипто аналитикът Майкъл ван де Поуп посочи алткойн с ниска капитализация, който тази година е отбелязал почти 9-кратни печалби, който може би се подготвя за по-нататъшен възходящ импулс.

септември 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Добра инвестиция ли е Arbitrum (ARB) в момента?

Измина приблизително седмица, откакто от Arbitrum представиха програмата си за безвъзмездни средства, и мрежата вече отбелязва обещаващи промени, което показва ефективността на стратегията им.

септември 30, 2023 17:00 2 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

септември 30, 2023 16:20 4 мин. четене

Биткойн може да достигне нови върхове според Glassnode – ето кога

Съоснователите на компанията за крипто анализи Glassnode смятат, че индексът на щатския долар (DXY) скоро ще се понижи и ще предизвика масивен бичи пазар на Биткойн (BTC).

септември 30, 2023 13:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.