НАЧАЛО Други

Visa пуска специална NFT колекция преди Световното по футбол в Катар

ноември 2, 2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Visa пуска специална NFT колекция преди Световното по футбол в Катар

Гигантът в сферата на финансовите услуги и официален партньор на FIFA за разплащания по време на предстоящото Световно първенство по футбол в Катар обяви старта на търга на Visa Masters of Movement NFT преди събитието.

Според фирмата въпросното NFT е вдъхновено от уникалните голове на 5 футболни легенди, сред които Джаред Боргети, Тим Кейхил, Карли Лойд, Майкъл Оуен и Макси Родригес.

Движенията на тези футболни звезди са превърнати в NFT от спечелилото множество награди XK Studio и както стана ясно, наддаването за токените е открито на Crypto.com, един от официалните партньори на Световното първенство по футбол през 2022 г.

От Visa заявиха, че колекционерите, които отправят печелившата оферта за NFT Masters of the Movement, ще получат произведенията на изкуството в Crypto.com портфейлите си заедно с висококачествен файл за разпечатване. Въпросните NFT ще бъдат подписани от представените футболисти, което ще допринесе за тяхната автентичност.

С наближаването на Световното първенство искаме да отпразнуваме футбола, изкуството и технологиите през призмата на това, което прави [формата] толкова специален – безумно запалените фенове, легендарните спортисти и за няколко кратки седмици способността да обединим света по уникален начин“, каза Андреа Феърчайлд, старши вицепрезидент и ръководител на спонсорството във Visa.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Илон Мъск отново изстрелва цената на Dogecoin (DOGE)


FIFA сключи много партньорства преди Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Катар. Докато събитието остава един от най-очакваните спортни турнири през това десетилетие, марките, които си партнират с футболната асоциация, особено много настояват за възможност за записване на историческите моменти в блокчейн.

Освен партньорството си с Visa и Crypto.com, FIFA има активно партньорство и с блокчейн протокола Algorand.

visa_soccer_nft_world

Предварителният търг е само продължение на Фестивала на феновете на FIFA, който ще се проведе на живо в Доха. Според неговия замисъл феновете ще могат да създават свои собствени движения на Masters of Movement, някои от които ще получат възможност да бъдат издадени като NFT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Цените на руския петрол спадат – Индия ще засили покупките

На фона на спада на цената на руския суров петрол, която падна под границата от $60 за барел, заедно с по-широкия спад на международните бенчмаркове, Индия очаква увеличение на придобиването на руски петрол, както разкри високопоставен правителствен източник, говорил анонимно пред Reuters наскоро.

декември 9, 2023 20:00 2 мин. четене

Китай се закани да даде силен тласък на икономиката си през 2024 година

Китай пое ангажимент да засили фискалната си политика през 2024 г. в опит да стимулира икономиката си в затруднено положение. 

декември 9, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа поема инициативата – задават се нови забрани за износа на руски газ

Страните от Европейския съюз са на път да прекратят окончателно вноса на руски газ с въвеждането на мерки, целящи да забранят достъпа на руски енергийни компании до техните газопроводи и терминали.

декември 9, 2023 11:15 3 мин. четене

БРИКС: Индия с важно съобщение за присъединяването на Пакистан към съюза

Индия, като член на БРИКС, наскоро отправи запитвания относно интереса на Пакистан да се присъедини към алианса.

декември 9, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.