НАЧАЛО Други

Visa пуска специална NFT колекция преди Световното по футбол в Катар

ноември 2, 2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Visa пуска специална NFT колекция преди Световното по футбол в Катар

Гигантът в сферата на финансовите услуги и официален партньор на FIFA за разплащания по време на предстоящото Световно първенство по футбол в Катар обяви старта на търга на Visa Masters of Movement NFT преди събитието.

Според фирмата въпросното NFT е вдъхновено от уникалните голове на 5 футболни легенди, сред които Джаред Боргети, Тим Кейхил, Карли Лойд, Майкъл Оуен и Макси Родригес.

Движенията на тези футболни звезди са превърнати в NFT от спечелилото множество награди XK Studio и както стана ясно, наддаването за токените е открито на Crypto.com, един от официалните партньори на Световното първенство по футбол през 2022 г.

От Visa заявиха, че колекционерите, които отправят печелившата оферта за NFT Masters of the Movement, ще получат произведенията на изкуството в Crypto.com портфейлите си заедно с висококачествен файл за разпечатване. Въпросните NFT ще бъдат подписани от представените футболисти, което ще допринесе за тяхната автентичност.

С наближаването на Световното първенство искаме да отпразнуваме футбола, изкуството и технологиите през призмата на това, което прави [формата] толкова специален – безумно запалените фенове, легендарните спортисти и за няколко кратки седмици способността да обединим света по уникален начин„, каза Андреа Феърчайлд, старши вицепрезидент и ръководител на спонсорството във Visa.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Илон Мъск отново изстрелва цената на Dogecoin (DOGE)


FIFA сключи много партньорства преди Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Катар. Докато събитието остава един от най-очакваните спортни турнири през това десетилетие, марките, които си партнират с футболната асоциация, особено много настояват за възможност за записване на историческите моменти в блокчейн.

Освен партньорството си с Visa и Crypto.com, FIFA има активно партньорство и с блокчейн протокола Algorand.

visa_soccer_nft_world

Предварителният търг е само продължение на Фестивала на феновете на FIFA, който ще се проведе на живо в Доха. Според неговия замисъл феновете ще могат да създават свои собствени движения на Masters of Movement, някои от които ще получат възможност да бъдат издадени като NFT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене