НАЧАЛО Алткойни

Един алткойн грабна вниманието на инвеститорите на фона на мечия пазар

декември 6, 2022 17:12 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Един алткойн грабна вниманието на инвеститорите на фона на мечия пазар

След намалелият интерес и липсата на "диамантени ръце" в криптосектора, нека разгледаме коя е криптовалутата, успяла да генерира голям интерес.

Сривът на FTX доведе до много обрати в настроенията на инвеститорите. Някои инвеститори бяха уплашени, други изгубиха много средства в крипто борсата, трети загубиха от стойността на ивнестициите си в Биткойн и Етериум.

Започнаха да се чуват призиви от политици за затягане на контрола върху криптовалутите, като дори американският президент Джо Байдън коментира темата. На фона на тези турбуленции, породени от цялата сага с FTX, много малко криптовалути останаха с потенциал за възход.

Но това не значи, че краят на крипто е близо. Напротив, някои криптовалути се държат все повече, като една изпъква с особено отдадени инвеститори. В този материал ще ви представим защо тя има сериозни перспективи да докара печалби на тези, които удържат на натиска.

Какво означава “диамантени ръце” в криптосферата?

Диамантени ръце е термин, използван в крипто общността, за да опише инвеститори, които са уверени в своите притежания и отказват да продават.

Този тип инвеститори често будят възхищение заради тяхната сила и дисциплина, тъй като те се придържат към своите убеждения, независимо от пазарните условия. Много хора виждат това като интелигентен начин за инвестиране, тъй като продажбата по време на срив означава пропускане на възстановяването, което обикновено следва такива събития.

Някои от най-успешните инвеститори в историята са били известни със своите “диамантени ръце”, така че това определено е стратегия, която си струва да обмислите.

Примери от миналото

Биткойн, по-специално, се разглежда като отличен пример за актив, чиито инвеститори имат диамантени ръце. В днешно време обаче интересът към BTC е намалял донякъде. Това се дължи на различни фактори, включително опасения относно срива на FTX.

Алткойните също са генерирали огромни печалби за инвеститорите – особено в случаите с Етериум, Шиба Ину и Dogecoin.

Крипто пазарите са в негативен тренд, което се отразява лошо на почти всички криптовалути.

Криптовалутата, за която инвеститорите имат силен апетит през 2022 г.

Големият печеливш от цялата сага с FTX и крахът на основните криптовалути се оказа блокчейнът Dash 2 Trade. Токенът се намира в третата от общо 9 фази на предварителните продажби, като до момента са генерирани над $8.7 милиона инвестиции.

Тези, които инвестират рано, ще имат възможност да реализират печалби, когато токенът бъде листнат на крипто борсите LBank и BitMart (от екипа водят преговори с още крипто борси). Очакванията пред D2T са големи и криптовалутата на проекта има потенциал да достигне до 10Х от своята първоначална цена само в рамките на няколко месеца.

Платформата зад Dash 2 Trade е базирана на Етереиум, като токените ще използват смарт договори и ще бъдат базирани на стандарта ERC-20. Самата платформа ще предлага на инвеститорите крипто анализи и най-различни стратегии за успешна търговия.

Интерфейсът е изключително лесен и удобен, което позволява на трейдъри с всякакво ниво на опит да се възползват от възможностите за крипто търговия.

Има едно нещо обаче, което отличава този проект от конкуренцията – специфичният точков механизъм, по който ще се оценяват нови криптовалути. Той ще използва задвижван от изкуствен интелект алгоритъм, както и техническите познания на екипа на Dash 2 Trade.

Говорейки за екипа, той разполага с огромен опит в разработките, като вече има една успешна финансова платформа зад гърба си – Learn 2 Trade, която има над 70,000 членове.

Не на последно място, широкото медийно отразяване също ще помогне на инвеститорите, като Dash 2 Trade получи внимание от Bloomberg, Market Watch, The Economic Times и други реномирани издания в криптосферата.

Но има и още интересни новини, Dash 2 Trade не е единственият проект, който има потенциал да се окаже добра ивнестиция. Нека видим две алтернативи, които също заслужават внимание.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


IMPT

Блокчейнът на IMPT е съсредоточен върху това да се бори с въглеродните емисии, които бизнесите отделят, като ще стимулират своите клиенти да се включат в битката с климатичните промени.

За всяка покупка ще бъдат отредени въглеродни кредити, които ще могат да се “изгарят”, а потребителите ще получават в замяна NFT. Най-хубавото е, че IMPT токените ще могат да се съхраняват за допълнителна печалба, когато проектът се развие още.

Към момента са събрани над $14 милиона в инвестиции, а се намираме още в средата на втората от общо три фази на предварителните продажби. Тези, които са инвестирали рано, ще имат възможност да генерират печалби, което е страхотна новина, а освен това в момента тече и томбола за $100,000.

Останаха само 5 дни за да закупите IMPT преди да се листне!

impt5

Над 25,000 бранда са се включили в каузата на проекта, като сред тях се нареждат имена като Amazon, Microsoft, Netflix и Samsung.

impt2

Calvaria

Calvaria: Duels of Eternity е крипто игра от типа “играй, за да спечелиш”, но това, което я прави уникална, е фактът, че можете да играете безплатно. Разбира се, ако инвестирате в RIA токена, ще имате достъп до далеч повече състезания с карти, като ще можете и да печелите награди.

calvaria

В момента са събрани $2.2 милиона инвестиции, а тези, които се включиха в първия кръг на предварителните продажби, ще имат възможност да генерират значителна доходност, когато токенът бъде листнат.

Обещани са листвания на Kucoin, Gate.io & XT.com.

calvaria

Заключение

Отдадените крипто инвеститори са доста рядко срещани в момент, когато втората най-голяма крипто борса в света – FTX, изпадна в несъстоятелност. Но въпреки това крипто инвеститорите доказаха своята вяра в Dash 2 Trade, който се намира в период на предварителни продажби. Другите две криптовалути, които също заслужават внимание, са IMPT & Calvaria.

Често задавани въпроси

Отрази ли се кризата на FTX на алткойните?

Целият крипто пазар получи сериозен удар от срива на FTX. За щастие, криптовалутите в предварителни продажби останаха на своите фиксирани цени, с което инвеститорите запазиха средствата си, а когато токените се листнат на борсите, те ще могат да генерират инерция, която да надвие мечия пазар.

Кой е най-перспективният токен за инвестиция през 2022г.?

Най-перспективният крипто токен за хора с диамантени ръце е Dash 2 Trade. Токенът може да промени изцяло начина, по който инвеститорите гледат на криптовалутите в предварителни продажби. Другите две добри алтернативи са IMPT и Calvaria.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.