НАЧАЛО Блокчейн

Вижте най-важните проекти за Cardano в момента

декември 13, 2022 15:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вижте най-важните проекти за Cardano в момента

Cardano е огромна екосистема, състояща се от хиляди проекти и ако не се следи от близо има голяма възможност да не забележите някои от тях.

DJED и DjedPay 

Алгоритмичната стабилна монета DJED е един от най-обсъжданите проекти на Cardano след срива на Luna. Потребителите се разделиха на два лагера – такива, които смятат, че стабилната монета е обречена на провал и такива, които вярват, че Cardano ще се справи със задачата.

В нова публикация разработчиците на Djed публикуваха скрийншот на DjedPay, което представлява решение за плащане и се очаква да бъде налично след стартирането на DJED през януари 2023 г.

Облигации на Optim Finance 

Наскоро бяха пуснати децентрализираните продукти за доходност на Optim Finance, които включват „Liquidity Bonds“ и са част от бъдещите инвестиционни инструменти Strategy Vaults.

Strategy Vaults са иновативни пасивни инвестиционни инструменти, които помагат за автоматизация на отнемащите време функции.

Liquidity Bonds са права за заемане и отпускане на ADA. Всички те са в блокчейна и са надеждни. 

Децентрализираните пасивни инвестиционни решения са основоположни за DeFi индустрията, която се очаква да се превърне в основната движеща сила за разрастването на Cardano. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Сегашните движения са опасни за трейдърите


Cross-chain SpectrumLabs 

Стартирането на първата децентрализирана борса, Spectrum, базирана на eUTxO, би било огромно постижение, което Cardano е на път да реализира и вълнението на общността го потвърждава.

Според информацията до стартирането на Spectrum в основната мрежа на Cardano остават само 27%.

Преди пускането в основната мрежа на Cardano, SPF токенът ще бъде пуснат на Spectrum. Приблизително в същия период потребителите очакват пускането на Yield Farming на Ergo. 

Колегите на Spectrum от Optim Finance по-рано описаха важността на развитието на DeFi индустрията – техните продукти са силно зависими от броя на активните проекти в мрежата и няма да сработят без активното развитие на проекти като SpectrumLabs.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини

Aave ще пусне третата версия на протокола си на Етериум

Платформата за DeFi кредитиране Aave е на път да пусне третата версия на своя протокол в Етериум след успешно DAO гласуване.

януари 27, 2023 13:24 2 мин. четене

Cardano: Чарлз Хоскинсън коментира прекъсването в мрежата

Притесненията на крипто общността в последно време са доста основателни на фона на повечето неприятни ситуации в пространството, случили се в последната година.

януари 26, 2023 19:00 2 мин. четене

Общността на Uniswap иска протокола да мине от блокчейна на Етериум към този на BNB

80% от притежателите на Uniswap (UNI) гласуваха в подкрепа на внедряването на v3 на протокола Uniswap във веригата на BNB.

януари 25, 2023 14:01 2 мин. четене

Етериум може да вкара функция за „скрити“ транзакции в мрежата

Съоснователят на Етериум Виталик Бутерин предложи „скрита адресна система“ за подобряване на поверителността на транзакциите в блокчейна на Етериум.

януари 24, 2023 10:06 2 мин. четене