НАЧАЛО Алткойни

Uniswap въвежда такси за конвертирането на криптовалути

октомври 17, 2023 14:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Uniswap въвежда такси за конвертирането на криптовалути

Според съобщение на основателя и главен изпълнителен директор  на Uniswap Хейдън Адамс децентрализираният протокол ще въведе такса от 0.15% за размяна на определени токени, считано от 17 октомври.

Едновременно с това Uniswap работи активно за създаването на стабилни и устойчиви системи, които да подкрепят работната сила и да насърчават ценности като прозрачност и устойчивост, които са неразделна част от етиката на протокола от самото му създаване.

Тази такса за суап в размер на 0.15% представлява забележителна промяна за Uniswap Labs, като бележи отклонение от предишната структура на таксите.

Tq ще се прилага както за уеб приложението, така и за портфейла на Uniswap. В рамките на индустрията Uniswap е известна с това, че има една от най-ниските интерфейсни такси. Списъкът на включените токени обхваща ETH, USDC, WETH, USDT, DAI и други, като всички те са подробно описани в помощния център на Uniswap.

Протоколът увери потребителите, че актуализираната версия на този списък ще бъде лесно достъпна в помощния център, подчертавайки ангажимента си за ясно и прозрачно ценообразуване.

Важно е да се отбележи, че за тези посочени токени се очаква да бъдат начислени такси за суап, когато се търгуват чрез интерфейсите на Uniswap Labs в основната мрежа и поддържаните протоколи от втори слой. Съществуват обаче две категории токени, които са освободени от тези такси.

Първата категория включва токени, участващи в суапове между стабилни монети, а втората – тези, които участват в процеса на обвиване между ETH и WETH.

Потребителите разполагат с гъвкавостта да използват услугата или чрез агрегатори, или чрез алтернативни потребителски интерфейси. Алтернативно, те могат да взаимодействат директно със договорите.

Изключително важно е да се разграничи новата суап такса от тази за суап на протокола Uniswap, която се определя чрез управлението на UNI токена. Сред другите услуги, въведени от Uniswap, заслужава да се споменат бета-протоколът UniswapX и агрегатора за незаменяеми токени (NFT) на проекта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.