НАЧАЛО Биткойн

Биткойн изправен пред тежък срив според пазарен експерт

октомври 17, 2023 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн изправен пред тежък срив според пазарен експерт

Трейдър, който точно определи дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., предположи, че водещата криптовалута може да е готова за спад от над 20%.

Наричан с псевдонима “Bluntz“, анализаторът информира, че в момента заема предпазлива позиция, особено след като Биткойн не успя да преодолее психологическата бариера от $30,000.

Според анализа му неотдавнашният скок в цената на Биткойн изглежда е част от ABC корекционен модел, който потенциално може да доведе до значителен спад до около $22,376:

През нощта BTC показа похвално възходящо движение, което се съгласува точно с прогнозираната от мен целева цена. Отдавна не съм ставал свидетел на толкова гладко развитие на сделка, особено при толкова бурен пазар. Сега обаче предпочитам да остана настрана. Скептичен съм по отношение на незабавното покачване на нови върхове от този момент нататък. По мое мнение това е огромно ниво на съпротива.

Продължавам да осъзнавам, че това възходящо движение може да е част от В-вълна, въпреки че не съм склонен да я скъсявам. Доволен съм да наблюдавам отстрани за известно време и да следя как ще се развие тази ситуация.

Bluntz включи и теорията за вълните на Елиът в своя технически анализ – методология, насочена към прогнозиране на бъдещи ценови движения чрез проследяване на колективните пазарни настроения, които имат тенденция да се проявяват в отделни вълни.

Според тази теория актив с бичи тренд може да претърпи корективна вълна ABC след възходящо движение, която служи за консолидиране на печалбите преди следващия възходящ тласък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн може да се изстреля до $125,000 още следващата година според ново проучване

Биткойн постоянно се приближава към дългоочакваното четвърто халвинг събитие, което е планирано за 17 април 2024 г.

декември 2, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн скочи до $39,000 след изявление на председателя на Федералния резерв

Биткойн се издигна до невиждани от май 2022 г. висоти, яхнал вълна от ентусиазъм в отговор на последните забележки на Федералния резерв относно инфлацията.

декември 1, 2023 20:31 2 мин. четене

Спящ Биткойн кит прехвърли близо $140 милиона

Крипто общността наскоро стана свидетел на значимо събитие: Биткойн кит, неактивен в продължение на почти четири години, отново излезе на пазара.

декември 1, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.