НАЧАЛО Други

Uniswap отлага гласуването за наградите в мрежата

02.06.2024 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Uniswap отлага гласуването за наградите в мрежата

Фондация "Uniswap" отложи дългоочакваното гласуване за наградите за стейкинг и делегации на UNI, което първоначално беше планирано за 31 май.

Фондацията съобщи, че отлагането се дължи на опасения, изразени от заинтересована страна, които са предизвикали по-задълбочен преглед на предложението.

Очакваше се това гласуване да даде напредък на децентрализираната борса, като активира нейния “превключвател на таксите” и предостави стимули на притежателите на UNI токени, които са стейкнали и делегирали своите токени. Ерин Коен, която наблюдава форума за управление на Uniswap DAO, подчерта необходимостта от строга проверка на предложените актуализации поради техния чувствителен и необратим характер, подчертавайки значението на задълбоченото проучване преди вземането на решение.

Uniswap DAO обмисля въвеждането на промяна на таксите от няколко години. Предишните предложения обаче бяха възпрепятствани от опасения за потенциални нарушения на американските закони за ценните книжа, което доведе до предпазлив и забавен подход.

Настоящото забавяне продължава този модел, отразявайки продължаващите сложни и регулаторни съображения, свързани с напредъка на механизмите за управление и възнаграждение на Uniswap.

Отлагането показва внимателен и обмислен процес в общността на Uniswap, целящ да гарантира спазването на изискванията и обмисленото прилагане на всички промени, засягащи работата на децентрализираната борса и нейните заинтересовани страни. Тъй като фондацията отделя необходимото време, за да отговори на изразените опасения, общността остава ангажирана с проучването на най-добрия път напред за предложената система за награди за стейкинг и делегиране.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ банката на Сингапур планира да управлява $370 милиарда до 2 години

DBS Group, която е най-голямата банка в Югоизточна Азия, се стреми към това да управлява 500 милиарда сингапурски долара ($369.7 милиарда) до 2026 г.

13.06.2024 14:00 1 мин. четене

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.