НАЧАЛО Други

Twitter добави функция за графики на Биткойн и Етериум

декември 23, 2022 9:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Twitter добави функция за графики на Биткойн и Етериум

Twitter добави поддръжка на ценови графики за основните акции и активи. Сред тях са криптовалути като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). Потребителите спекулират, че Twitter потенциално може да добави още функции в близко бъдеще.

Социалната медийна платформа Twitter вече е въвела нова функция в приложението, която позволява на потребителите да търсят ключови думи, за да получат информация за покачването и спадането на цените на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). Това може да се направи лесно, като се въведат имената или тикерите в опцията за търсене.

Функцията беше разкрита от бизнес акаунта на Twitter на 21 декември. Акаунтът обясни, че всеки път, когато туитне символа на известна акция, борсово търгуван фонд или криптовалута със знака за долар ($), потребителите ще могат да видят връзка, която ги пренасочва да търсят резултати, които по същество ще включват ценовите потоци за тези символи. Търсенето на символ ще представи и графиката на цените.

Като се има предвид това, Twitter Business твърди, че през следващите седмици ще разшири обхвата на символите си и ще подобри потребителското изживяване. Няколко вариации на Биткойн като $Bitcoin, Bitcoin Price и BTC price също ще популяризират ценовата графика в Twitter.

Данните за графиките се предоставят от TradingView.

Кликването върху връзката „View on Robinhood“ води потребителите до платформата, където потребителите могат да свържат своите портфейли и да извършват сделки с криптовалути. Официалното съобщение за партньорство между марките обаче все още не е направено.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Дигиталното евро може да се контролира от частни банки


Ценовата графика на Twitter със сигурност ще доведе до повече трафик към Robinhood. По данни на BitInfoChart само хаштагът #Bitcoin се туитва повече от сто и двадесет хиляди пъти на ден.

По-рано започнаха да се разпространяват слухове за това, че Twitter въвежда своя собствена криптовалута, наречена Twitter Coin, която може да се използва за плащания в платформата. Слуховете започнаха на 4 декември, приблизително седмица след като Мъск разкри как ще изглежда Twitter 2.0. В него също се говореше за вероятни плащания в Twitter, базирани на криптовалута.

Бъдещето на Мъск в Twitter обаче изглежда на ръба след скандалната му анкета, в която противоречивият бизнесмен попита потребителите дали трябва да се оттегли като ръководител на Twitter. В резултат на това почти 60% от хората, участвали в анкетата, гласуваха с „Да“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене