НАЧАЛО Алткойни

Три токена, които могат да скочат до 100Х – и защо предварителните продажби са новия хит

февруари 4, 2023 16:12 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три токена, които могат да скочат до 100Х – и защо предварителните продажби са новия хит

Крипто пазарът постоянно нараства, като към момента на писане на статията се движи около $1.08 трилиона. Разбира се, Биткойн остава най-стабилният играч с над 40% пазарен дял, но Етериум, BNB, Aave, Solana и другите алткойни също се развиват доста. 

Въпреки това, крахът на FTX доказа на инвеститорите, че дали ще се търгува с нов токен, или с доказано име – винаги има шанс човек да загуби средствата си. Затова и доста инвеститори си дадоха сметка, че предварителните продажби (ICO-тата) може би не са толкова лош избор, особено при наличието на платформи като Dash 2 Trade, които дават ценна информация за нови предварителни продажби.

Но защо предварителните продажби са хит на пазара? Нека разберем.

Защо предварителните продажби са толкова силно оръжие на опитните инвеститори?

Разбира се, трябва да разберем основните причини защо предпродажбите са толкова притегателна сила за всякакъв тип инвеститори – от начинаещи до крипто китове.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Ниска стартова цена

Една от основните причини предварителните продажби на крипто да са добра инвестиция е, че предлагат ниска входна цена. Това означава, че дори лица с ограничени финансови ресурси могат да се включат по време на първия етап на нов проект и потенциално да извлекат значителни финансови ползи, ако проектът е успешен. Освен това предварителните продажби често идват с бонуси, които могат допълнително да увеличат потенциала за печалба от инвестицията.

Огромен потенциал

Друга причина, по която предварителните продажби на криптовалути биха могли да са потенциално инвестиция е, че имат висок потенциал за печалба. Новите проекти често се стартират с амбициозни цели и имат потенциала да пробият на пазара, което води до значителен растеж и огромна доходност за ранните инвеститори. Освен това много предварителни продажби имат фиксиран лимит, което ограничава общото количество налични токени, създавайки недостиг и повишавайки цената на токените.

Шанс да станете част от нещо голямо

И накрая, участието в предварителна продажба на криптовалути също предоставя на инвеститорите възможност да станат неразделна част от нова общност. Като инвестират на ранен етап, хората имат шанса да оформят посоката на проекта, да осигурят обратна връзка и предложения и да изградят силни взаимоотношения с екипа на проекта и други ранни участници. Това чувство за общност може да бъде мощен мотиватор, както и източник на ценни прозрения и информация, докато проектът расте и се развива.

Най-успешните предварителни продажби

Нека видим кои са най-успешните предварителни продажби към момента, които могат да докарат значителни печалби на своите инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Meta Masters Guild (MEMAG)

Meta Masters Guild проправя пътя на крипто игрите, фокусирани върху мобилни устройства, с мисията да създава ангажиращи мобилни игри, задвижвани от блокчейн, които формират децентрализирана екосистема за игри. Платформата ще позволи на играчи от цял ​​свят не само да се забавляват, играейки игри, но и да печелят награди за приноса си към екосистемата. 

Компанията е решена да не позволи нейната блокчейн интеграция и токенизация да накърнят изживяването на играча и обеща да запази забавлението и интерактивния геймплей на преден план. Екосистемата е децентрализирана и всички активи в играта се притежават и могат да се търгуват в блокчейна на Етериум, което предоставя на играчите пълен контрол върху техните активи.

Според Meta Masters Guild  концепцията за игри “играй, за да спечелиш”(P2E) е погрешна и вместо това те приемат модел “играй и печели“ (P&E). Компанията иска да предостави забавни и увлекателни игри, за които играчите са готови да харчат пари, и след това да предложи възможности на играчите да печелят пари обратно и да бъдат справедливо компенсирани за техния принос към екосистемата. Създаването на устойчива токеномика изисква стабилна база от играчи, а играчите се нуждаят от забавна и увлекателна игра, за да продължат да играят.

Предварителната продажба на Meta Masters Guild вече събра над $2.78 милиона и е в своя четвърти етап от седем, като крайната цена на етапа е определена на $0.023.

Лимитът за предварителната продажба е $4.97 милиона и компанията има амбициозни планове да разшири портфолиото си от игри и да включи други видове игри в бъдеще. 

Ако търсите нова инвестиционна възможност и сте запалени по блокчейна и игрите, помислете за присъединяване към общността на Meta Masters Guild и бъдете част от оформянето на бъдещето на децентрализираните игри.

Fight Out (FGHT)

Fight Out е игрово приложение за фитнес и верига от фитнес зали, която има за цел да революционизира начина на живот във фитнеса. Като награждава потребителите за завършване на тренировки, Fight Out иска да направи фитнеса едновременно забавен и възнаграждаващ.

Продължаващото първоначално предлагане на токени (ICO) набира средства за изграждане както на приложение за фитнес, така и на фитнес зали, всички свързани чрез Move-to-Earn механизъм. Със собствената токенизирана икономика на приложението потребителите могат да печелят награди за изпълнение на фитнес задачи.

Прочетете тук ръководството за начинаещи-как да закупите Fight Out.

Fight Out има две валути в играта: REPS и $FGHT. REPS могат да бъдат спечелени чрез дейности в приложението или закупени с фиатни валути или $FGHT. 

С ограничение за предварителната продажба от $15 милиона, Fight Out предлага вълнуваща възможност да се присъедините към уникална и иновативна фитнес общност и да печелите награди, докато поддържате форма. Към момента предварителната продажба е събрала $3.87 милиона.

C+Charge (CCHG)

C+Charge е революционна платформа в индустрията за зареждане на електрически превозни средства (EV). Той работи на блокчейна на Binance с инвестиционен лимит от $6,6 милиона и има за цел да разшири достъпа до сектора на въглеродните кредити. 

Токенът $CCHG служи като валута в икономиката C+Charge, използвана от шофьорите за плащане за зареждане на техните превозни средства и от собствениците на зарядни станции за получаване на плащания. Целият процес е децентрализиран, тъй като всички транзакции се записват в блокчейна чрез смарт контракти.

C+Charge е първото решение за зареждане на електрически коли, което възнаграждава шофьорите с въглеродни кредити за шофиране, което го прави пионер в демократизацията на индустрията на въглеродните кредити. 

Тук може да разберете как да закупите C+Charge.

Предоставяйки реална полезност, тя се отличава от другите платформи в индустрията. Независимо дали във или извън веригата, C+Charge дава възможност на собствениците на електрически коли и притежателите на токени да играят роля в опазването на околната среда и да печелят въглеродни кредити в процеса.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене